Θετική παρουσία από τους μικρούς

Ο θετικός απολογισμός (1 νίκη και 1 ισοπαλία) αλλά και η αγωνιστική παρουσία στο διπλό φιλικό με τα Σκόπια, επιβεβαίωσε εκ νέου τις πολλές δυνατότητες της ομάδας και την προοπτική της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η Εθνική Παίδων όπως και στο Μαυροβούνιο (τέλη Αυγούστου) έτσι και στα Σκόπια παρουσιάστηκε με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η χθεσινή νίκη με 3-0 δείχνει από μόνη της και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί διεθνείς μας.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε και στους τέσσερις εκτός έδρας αγώνες που έδωσε μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.
 
Χορηγός της Εθνικής Παίδων η Α.Ε. ΟΠΑΠ Κύπρου.
 
«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εκεί που χρειάζεται για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα.
 
Κάθε φιλικό είναι χρήσιμο, είδαμε πράγματα, οι ποδοσφαιριστές μας πήραν περισσότερες εμπειρίες και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννος Οκκάς.
 
Η Εθνική μας βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και τον Οκτώβριο θα δώσει στην Πάφο τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17.
 
Η Κύπρος κληρώθηκε στο δωδέκατο όμιλο μαζί με την Πολωνία, τη Σουηδία και το Σαν Μαρίνο και οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 17-23 Οκτωβρίου 2017.