"Η ομάδα απέκτησε νοοτροπία νικητή"

Μετά τη Σουηδία την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου νέες διεθνείς εξετάσεις για την ομάδα μας με αντίπαλο την Πολωνία στα Κούκλια.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο.

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-17 μετά το άτυχο 1-1 της πρεμιέρας με τους Σουηδούς (ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις) θα κυνηγήσει καλύτερο αποτέλεσμα και η αγωνιστική παρουσία της περασμένης Τρίτης ασφαλώς της επιτρέπει να είναι απαιτητική.

«Εμείς ήρθαμε εδώ για να λάβουμε μέρος στην προκριματική φάση με στόχο τη διάκριση και γνωρίζοντας ασφαλώς τις δυσκολίες. Δουλέψαμε σκληρά για αυτή τη διοργάνωση, γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας και μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας.

Η ομάδα απέκτησε νοοτροπία νικητή, μέσα από την σωστή  οργάνωση και την πειθαρχία παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και ναι, ενοχλεί τους ποδοσφαιριστές μας όταν δεν φτάνουν στο αποτέλεσμα της νίκης» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς.

Χορηγός της Εθνικής Παίδων η Α.Ε. ΟΠΑΠ Κύπρου.

Στο φινάλε του αγώνα της πρεμιέρας με τη Σουηδία οι διεθνείς μας ήταν όντως απογοητευμένοι για την απροσδόκητη κατάληξη της ισοπαλίας όμως τίποτε δεν έχει τελειώσει.

Η εμφάνιση τους μπορεί να δικαιολογούσε την απαίτηση της νίκης, όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας μας αφήνει στο κυνηγητό της πρόκρισης για τον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

«Ο αγώνας με την Πολωνία θα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και προετοιμαζόμαστε ανάλογα. Η Πολωνία είναι επίσης δυνατή αντίπαλος αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σουηδούς.

Από την πλευρά μας όπως και σε κάθε παιχνίδι, κυνηγούμε νίκη και ελπίζουμε στο καλύτερο», προσθέτει χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και ανάλυση του αγώνα με εικόνα από το 8-0 της Πολωνίας πάνω στο Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα του ομίλου μας.

Όπως και ο αγώνας της πρεμιέρας, έτσι και ο αυριανός αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

**Την Παρασκευή εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Πολωνία θα διεξαχθεί επίσης η αναμέτρηση Σαν Μαρίνο – Σουηδία στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και ώρα 15:00.