Εθνική Παίδων -Πολωνία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17

Με αντίπαλο την Πολωνία συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Παίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών με ελεύθερη είσοδο.

Ο αγώνας της Εθνικής μας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ και η σύνδεση θα γίνει λίγα λεπτά πριν από την έναρξη.
 
Δείτε εδώ τον αγώνα
https://www.youtube.com/watch?v=WQm__xLBmVw

 
Μετά το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας με τη Σουηδία, η ομάδα μας κυνηγά νικηφόρο αποτέλεσμα για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον elite round.
 
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννος Οκκάς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το στόχο της νίκης.
 
Χορηγός της Εθνικής Παίδων η Α.Ε. ΟΠΑΠ Κύπρου.
 
Η σημερινή μας αντίπαλος στην πρεμιέρα της περασμένης Τρίτης νίκησε εύκολα το Σαν Μαρίνο με 8-0.
 
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σέρβος Bojan Nikolić με βοηθούς τον συμπατριώτη του Aleksandar Stanojković και τον Pedro Carvalho (Ανδόρρα).
 
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Καζακστανός Pavel Saliy και παρατηρητής αγώνα ο Ρουμάνος Ionel Piscanu.
 
Την ίδια ώρα στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σουηδίας με το Σαν Μαρίνο.
 
Το φινάλε στον όμιλο μας είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου με τους αγώνες Κύπρος – Σαν Μαρίνο και Πολωνία – Σουηδία.
 
Οι δύο πρώτες του ομίλου προκρίνονται στον elite round. Θα προκριθούν επίσης οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από τους δεκατρείς ομίλους της προκριματικής φάσης.