Εθνική Νεανίδων: Προσπάθεια μέχρι το τέλος

Η Β. Ιρλανδία είναι ο τελευταίος αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πορτογαλία. Ο αγώνας θα γίνει αύριο στις 17:00.

Μπορεί η Β. Ιρλανδία να μην έχει την ποιότητα της Νορβηγίας ή της Πορτογαλίας, όμως δεν παύει από το να είναι ένας δυνατός αντίπαλος με τη δική μας Εθνική να είναι πάλι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση.

"Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί να χάσαμε με μεγάλα σκορ στους δύο πρώτους αγώνες, όμως, δεν έχω κανένα παράπονο από τις παίκτριες μου. Κυριολεκτικά τα έδωσαν όλα και η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική" δηλώνει ο προπονητής της ομάδας Άντρος Βασιλείου, για να προσθέσει:

"Σε αυτό το επίπεδο που αγωνιζόμαστε, πολλές φορές ακόμα και όταν δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου, δεν είναι αρκετό για να αποφύγεις ήττες με μεγάλο σκορ και αυτό προκαλεί κάποια απογοήτευση. Όμως, σαν ομάδα ποτέ δεν τα παρατάμε και ούτε πρόκειται να μην πάρουμε σοβαρά οποιοδήποτε αγώνα". 

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Β. Ιρλανδία ολοκληρώνεται σήμερα. Ενόψει του αυριανού αγώνα, η ομάδα μας είχε δύο μέρες ξεκούραση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αφού, από τον πρώτο μέχρι το δεύτερο αγώνα μεσολάβησε μόλις μια μέρα ξεκούρασης. 

Για τις δικές μας παίκτριες που ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος και μόλις τώρα δίνουν επίσημους αγώνες, η μια επιπλέον μέρα είναι πολύ σημαντική αφού η καταπόνηση που είχαν στους δύο πρώτους αγώνες ήταν τεράστια. 

Η έλλειψη αγώνων και φυσικών δυνάμεων είναι ένας από τους παράγοντες που έφεραν τα μεγάλα σκορ στους προηγούμενους αγώνες αφού, η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει τη Νορβηγία στο μηδέν για ένα ημίχρονο ενώ δέχτηκε το πρώτο τέρμα από την Πορτογαλία στο 45'. 

Ελπίδα όλων στην αποστολή είναι πως αύριο με τη Β. Ιρλανδία τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά και πως, το τέλος του αγώνα δεν θα βρει τις παίκτριες μας με βουρκωμένα μάτια αλλά με χαμόγελο.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ