Ισοπαλία με την Αυστρία για τους Νέους (Φώτος)

Ισόπαλη 2-2 με την Αυστρία εξήλθε η Εθνική μας ομάδα των Νέων U19 σε αγώνα που έγινε στο Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα.

Στα τελευταία λεπτά διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με τους Αυστριακούς να προηγούνται με πέναλτι στο 87' και την Εθνική μας να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. 

Καλή παρουσία για την Κύπρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τα μυνήματα για το μέλλον να είναι ενθαρρυντικά. 

Ήταν το πρώτο φιλικό της νέας Εθνικής Νέων η οποία προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της το ερχόμενο Φθινόπωρο σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA. 

Η Αυστρία προηγήθηκε στο 33ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Demaku Vesel στο 33ο λεπτό για να ισοφαρίσει για την Εθνική μας ο Παναγιώτης Λουκά με σουτ μέσα από την περιοχή στο 63ο λεπτό. 

Στο 75' ο τερματοφύλακας της Κύπρου Κωνσταντίνου πραγματοποίησε εντυπωσιακη απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Wunch. 

Ο Demaku Vesel με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους Αυστριακούς στο 87ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Νεόφυτος Ραουνάς με καρφωτή κεφαλιά στις καθυστερήσεις. 

Κύπρος (Ν. Λάρκου): Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Μιχαήλ (88' Παναγιώτης Ανδρέου), Ελισσαίος Ανδρέου (25' Αλέξανδρος Λεμονάρης), Χρίστος Σιέλης, Νικόλας Παναγιώτου (76' Πάρης Πολυκάρπου), Αντώνης Μαρτή (88' Κωνσταντίνος Ηλία), Παναγιώτης Λουκά (82' Νεόφυτος Ραουνάς), Ανδρέας Κατσαντώνης (82' Ιάκωβος Παναγή), Μιχάλης Ιωάννου (76' Μιχάλης Χριστοδούλου), Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Γιάννης Γερολέμου (76' Βασίλης Δημοσθένους).

Κύπρος και Αυστρία θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη στις 15:00 επίσης στο ΓΣΖ.