Ήττα της Εθνικής Παίδων από την Αυστρία

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U14 σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Πύλα. Ήταν το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων. Η Κύπρος είχε νικήσει με 3-0 την περασμένη Τρίτη. 

Η Κύπρος προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Ποντικού και εκτέλεσε ο ίδιος με τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν στο 31ο λεπτό με τον Tobias Hedl. 

Ο Ervin Omic με πέναλτι πέτυχε το 2-1 για τους Αυστριακούς και ο Yusuf Demir στο 55' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κύπρος (Γ. Κυπριανού): Χαράλαμπος Χάμπαλης, Χρίστος Φιλίππου, Πέτρος Φωκάς, Γιώργος Παυλίδης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Δημητρίου, Άδωνις Νικολεττίδης, Γιώργος Ποντικού, Αντόνιο Φώτη, Ανδρέας Γεωργίου, Μάριος Κοκκινόφτας.

Στο 50ο λεπτό μπήκαν στον αγώνα οι Χάρης Χατζηγαβριήλ, Μιχάλης Κοκορίδης, Ανδρέας Σχίζας, Μιχάλης Δαμιανού, Λοϊζος Λοϊζου, Γιώργος Οκκάς, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μαρνέρος και Ιωάννης Κατσιάμης.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αγωνίστηκαν οι Πέτρος Φωκάς και Γιώργος Ποντικού.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U14 έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας στον πρώτο αγώνα δύο εντεκάδες και στο δεύτερο 20 συνολικά ποδοσφαιριστές, θέλοντας με τον τροπο αυτό να τους αξιολογήσει ενόψει της συνέχειας.

Ήταν δύο πολύ χρήσιμα φιλικά με τους νεαρούς διεθνείς μας να δείχνουν ότι έχουν την προοπτική για να στελεχώσουν στο μέλλον τις μεγαλύτερες Εθνικές μας ομάδες

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ