Έβαλαν μπρος οι Ελπίδες (φώτος)

Τον κύκλο της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων με Ουγγαρία και Σουηδία αντίστοιχα, άρχισε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας η Εθνική Ελπίδων.

Πρώτος αντίπαλος η Ουγγαρία την ερχόμενη Πέμπτη και η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βουδαπέστη αύριο το απόγευμα, μετά την προπόνηση που θα γίνει στα Περβόλια.

Μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ελπίδων, η εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Μετά την Ουγγαρία θα ακολουθήσει (27 Μαρτίου) το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σουηδία, επίσης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.
 
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου πριν αρχίσει η σημερινή προπόνηση καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές, που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων και σε σχέση με προηγούμενες κλήσεις υπάρχουν αλλαγές, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό με το Μαυροβούνιο.
 
«Τα παιδιά που ανέβηκαν στην Εθνική Ανδρών δούλεψαν σκληρά και πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα τους. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε και να προχωρήσετε», ανέφερε μεταξύ άλλων στους διεθνείς μας ο Νίκος Ανδρονίκου σε αυτό το νέο ξεκίνημα, το πρώτο μέσα στο 2018.
 
Ο κύκλος της προετοιμασίας όπως προαναφέραμε θα συνεχιστεί αύριο στο Κοινοτικό γήπεδο Περβολιών.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ