Προπόνηση στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από αργά χθες το βράδι η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 επαναρχίζει και πρώτος μας αντίπαλος θα είναι η Ουγγαρία, την οποία αντιμετωπίσαμε στο φινάλε του 2017 στη Λάρνακα και τότε χάσαμε με 2-0.
 
Την Πέμπτη θα δώσουμε το δεύτερο μας παιχνίδι και το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα αναμένουν με ενδιαφέρον και οι υπόλοιπες ομάδες που κυνηγούν μαζί με τη Ουγγαρία τις προνομιούχες θέσεις στον έκτο όμιλο.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με αρκετές αλλαγές στην αποστολή, θα επιδιώξει το καλύτερο αποτέλεσμα στις πρώτες εξετάσεις μέσα στο 2018.
 
Σήμερα η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στη Βουδαπέστη και συγκεκριμένα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης.

Όπως είναι σήμερα διαμορφωμένο το σκηνικό στον όμιλο μας, η Εθνική μας θα διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο για τον καθορισμό της τελικής κατάταξης.
 
Μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 η Κύπρος θα δώσει άλλους τρεις αγώνες, καθώς εκτός από την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσουμε εντός τη Σουηδία και εκτός έδρας Τουρκία και Μάλτα αντίστοιχα.
 
Ιρλανδοί διαιτητές
Τον αγώνα της Πέμπτης θα διαιτητεύσει ο Ιρλανδός Robert Harvey με βοηθούς τους συμπατριώτες του Dermot Broughton και Mark Gavin.
 
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Τσέχος Karel Bohunek και παρατηρητής αγώνα ο Duncan Fraser (Σκοτία).