Απόψε με Ουγγαρία οι Ελπίδες

Από την Ουγγαρία αρχίζει ο κύκλος των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελπίδων μέσα στο 2018. Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:00 ώρα Κύπρου την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρίας.
 

 
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο Hidegkuti Nandor μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι της Ουγγαρίας M4 Sport.
 
Η καλή παρουσία και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί σταθερό στόχο και η Εθνική μας αν εξαιρέσουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σουηδία, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε να είχε σίγουρα και καλύτερο βαθμολογικό απολογισμό.
 
Στην αποστολή μετά και την προαγωγή που πήραν κάποιοι ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ανδρών, κλήθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα που προέρχονται από θητεία στις μικρότερες μας ηλικιακά Εθνικές ομάδες, εκτός από τον Χάρης Κυπριανού που απέκτησε πρόσφατα την Κυπριακή υπηκοότητα.
 
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα και σήμερα νωρίς το απόγευμα θα ανακοινωθεί και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νίκος Ανδρονίκου.
 
Μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ελπίδων, η εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).
 
«Σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι το θετικό αποτέλεσμα και το ίδιο θα επιδιώξουμε και σήμερα απέναντι στη δυνατή ομάδα της Ουγγαρίας.
 
Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε για καλύτερες πορείες και όσοι παρακολουθήσαν τους αγώνες αυτής της φάσης, ασφαλώς θα έχουν διαπιστώσει πως δεν πήραμε το βαθμολογικό κέρδος που μας άξιζε» τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Χρίστος Γουϊλερ.
 
**Θα διαιτητεύσει ο Ιρλανδός Robert Harvey με βοηθούς τους συμπατριώτες του Dermot Broughton και Mark Gavin.
 
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Τσέχος Karel Bohunek και παρατηρητής αγώνα ο Duncan Fraser (Σκοτία).
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6ος όμιλος)
1.  ΒΕΛΓΙΟ 6 4 2 0 10 5 14 
2.  ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4 2 2 0 6 3
3.  ΣΟΥΗΔΙΑ 4 2 2 0 10 4
4.  ΚΥΠΡΟΣ 6 2 0 4 7 13
5.  ΤΟΥΡΚΙΑ 5 1 2 2 3 4
6.  ΜΑΛΤΑ 5 0 0 5 3 10 0
 
Μέσα στον Μάρτιο στον όμιλο μας θα διεξαχθούν πέντε αγώνες και τα αποτελέσματα τους θα καθορίσουν πολλά για τη συνέχεια.
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:
 
22 Μαρτίου: Ουγγαρία – Κύπρος
23 Μαρτίου: Τουρκία – Σουηδία
26 Μαρτίου: Βέλγιο – Ουγγαρία
27 Μαρτίου: Κύπρος – Σουηδία, Τουρκία - Μάλτα
 
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ