"Γιατί δεν το σκέφτηκαν πριν από ένα μήνα;"

Με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κώστα Κουτσοκούμνη, επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, ώστε να τοποθετηθεί για πoιο λόγo δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Εθνικού Άχνας, της ΑΕΛ και της Cytavision για την αλλαγή ώρας του αγώνα κυπέλλου.

«Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι στα μέσα Δεκεμβρίου στείλαμε τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος στα σωματεία και στα κανάλια. Είπαμε και στις δυο πλευρές να τα βρουν ώστε να δώσουν τις τελικές τους θέσεις για τις ώρες», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΟΠ κι ακολούθως πρόσθεσε:

«Κατά δεύτερο, πρέπει να σας πως ότι όταν μας δώσουν και οι δύο πλευρές το πρόγραμμα που συμφώνησαν…. δεν κάνουμε ούτε μισή αλλαγή».

«Τα ίδια ισχύουν και στο κύπελλο.. Δεν μπορεί δυο σωματεία πριν από ένα μήνα να συμφώνησαν και πέντε ημέρες πριν από το παιχνίδι να ζητούν αλλαγή. Γιατί οι δυο ομάδες δεν το είδαν ότι ορίστηκαν τα παιχνίδια; Τέλος, πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι βέβαιος αν μας έστειλε ξεχωριστή επιστολή η Cytavision, όμως αυτό το λέω με λίγη επιφύλαξη, γιατί ίσως και να μας έστειλαν».