Κλήση για Γρηγόρη Κάστανο

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο, στις 28 Μαρτίου, για την 5η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2016.
Ενόψει του αγώνα αυτού, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πάμπος Χριστοδούλου προχώρησε στην κλήση πέντε ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Νέο πρόσωπο στην κλήση του κ. Χριστοδούλου, ο Γρηγόρης Κάστανος της Γιουβέντους. Ο Κάστανος είναι 17 ετών (30 Ιανουρίου 1998) και ανήκει στο δυναμικό της Πρωταθλήτριας Ιταλίας από το Φεβρουάριο του 2014 και φέτος αγωνίστηκε σε αρκετούς αγώνες του Champions League Νέων. Με τη Γιουβέντους διατηρεί επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Ο Κάστανος μεταγγράφηκε στη Γιουβέντους από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων U-17.
Στην Εθνική ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο κλήθηκαν επίσης ο Κωνσταντίνος Μακρίδης που παίζει στην Ουκρανική Μέταλουργκ Ντόνετσκ, ο Δημήτρης Χριστοφή που παίζει στην Ελβετική Σιόν, ο Ντόσα Τζούνιορ που παίζει στην Πολωνική Λέγκια και ο Βίνσεντ Λαμπάν που παίζει στη Ρουμανική Άστρα.
Η κλήση των διεθνών που αγωνίζονται στην Κύπρο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ενώ η προετοιμασία θα αρχίσει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.