Απάντηση σε Παναγή (Δώσε ονόματα)

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάριου Παναγή στο Associated Press και τους ισχυρισμούς του για εμπλοκή παραγόντων της Κ.Ο.Π, Διαιτητών και Δημοσιογράφου σε στημένους αγώνες, καλεί τον ίδιο να προχωρήσει άμεσα σε ονομαστικές καταγγελίες με στοιχεία προς τις Αστυνομικές Αρχές.

Aναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάριου Παναγή στο Associated Press και τους ισχυρισμούς του για εμπλοκή παραγόντων της Κ.Ο.Π, Διαιτητών και Δημοσιογράφου σε στημένους αγώνες,  καλεί τον ίδιο να προχωρήσει άμεσα σε ονομαστικές καταγγελίες με στοιχεία προς τις Αστυνομικές Αρχές, εάν δεν το έχει ήδη πράξει όταν ο ίδιος επισκέφθηκε αρκετές φορές το Αρχηγείο Αστυνομίας σε σχέση με τις καταγγελίες τις οποίες έχει κάνει.

Υπάρχουν πολλοί Παράγοντες, Διαιτητές και Δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν μπορεί ο καθένας να γενικολογεί και να αφήνει σκιές που δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο στο σύνολο του.   

Ανώνυμοι ισχυρισμοί δεν βοηθούν στην διαλεύκανση οποιασδήποτε υπόθεσης.  
 
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου για ακόμη μια φορά δηλώνει ότι εάν Μέλος του αποδεδειγμένα εμπλέκετε με οποιοδήποτε τρόπο σε στημένο αγώνα δεν έχει θέση στην οικογένεια των Διαιτητών.  

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ