Μεγάλη νίκη (8-0) επί της Αρμενίας

Μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-15 με αντίπαλο την Αρμενία, σε αγώνα για δεύτερη αγωνιστική του διεθνούς Τουρνουά U-15 που διοργανώνεται από την ΚΟΠ με την υποστήριξη της UEFA στην Αγία Νάπα.

Η Εθνική μας μετά το σημερινό επιβλητικό 8-0 έφτασε στους έξι βαθμούς, καθώς χθες είχε νικήσει με 3-2 τα Σκόπια.
 
Οι νεαροί διεθνείς μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο και με την εμφανή ανωτερότητα τους έφτασαν άνετα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
 
Η νέα επιτυχία έφερε την Εθνική μας στους έξι βαθμούς και την Παρασκευή θα επιδιώξει την τρίτη σερί νίκη στο φινάλε με τους Γεωργιανούς.
 
Όπως και στον αγώνα της πρεμιέρας με τα Σκόπια, η Κύπρος έδειξε και σήμερα πολύ καλά στοιχεία και είναι χαρακτηριστικό πως τα τέσσερα από τα οκτώ μας τέρματα προήλθαν από στατικές φάσεις.

 
«Παρά το γεγονός ότι πήραμε σημαντικό προβάδισμα από πολύ νωρίς, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε καλό ρυθμό και στα 80 λεπτά και με σοβαρότητα το πετύχαμε.
 
Δώσαμε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν την εμπειρία μέσα από ένα ακόμη διεθνή παιχνίδι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με τον ίδιο ζήλο και σοβαρότητα», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ μετά το θριαμβευτικό φινάλε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιώργος Κωνσταντίνου.
 
Τα τέρματα της Εθνικής μας πέτυχαν οι Γιάννης Ανδρέου (2’, 34’), Ευγένιος Ανδρέου (4’), Γιώργος Παπαδόπουλος (13’), Παναγιώτης Λουκά (15’, 25’), Ευαγόρας Χαραλάμπους (58’) και Γιάννης Γερολέμου (75’).
 
Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Πέτρου (41’ Ορφανίδη), Ιακώβου (41’ Ιωάννου), Παπαδόπουλο, Ε. Ανδρέου (41’ Πικής), Λουκά (41’ Σωκράτους), Τουμάζου (Δημοσθένους 41’), Χριστοφόρου (Γερολέμου 39’), Γ. Ανδρέου (Ραουνάς (53’), Στεφάνου (Ε. Χαραλάμπους 41’), Κατσιαντώνης (41’ Νικάνδρου), Ε. Ανδρέου.
 
*Διαιτήτευσε ο Ορφέας Φελλάς με βοηθούς τους Μιχάλη Ανδρέου και Μιχάλη Μεταξά.
 
Στον άλλο σημερινό αγώνα, τα Σκόπια νίκησαν με 5-4 τη Γεωργία στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 1-1. 
 
*Διαιτήτευσε ο Μανώλης Μασιάς με βοηθούς τους Αδάμο Αδάμου και Αντώνη Χατζηγιάννη.
 
Το φινάλε είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Παρασκευή με τους αγώνες Γεωργία - Κύπρος και Αρμενία - Σκόπια.
 
Βαθμολογία: Μετά από δύο αγώνες προηγείται η Κύπρος με 6 βαθμούς και ακολουθούν  Αρμενία 3, Σκόπια 2 και Γεωργία 1 βαθμούς.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠ