Φιλανθρωπικός αγώνας

Ιστορική αναμέτρηση την ερχόμενη Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Η τιμημένη Εθνική Ελλάδος του 2004, έρχεται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα, την Εθνική Κύπρου του 2004, αποτελούμενη από πολλά ποδοσφαιρικά αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος.

Εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης και διοργανωτής του αγώνα είναι ο Δήμος Στροβόλου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή χρημάτων για τους «Εθελοντές Γιατρούς».

Με αφορμή τον φιλανθρωπικό αγώνα πραγματοποιήθηκε σήμερα Συνέντευξη Τύπου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Δήμου Στροβόλου.

Παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό για την εκδήλωση ο Δήμαρχος Στροβόλου Δρ Λάζαρος Σαββίδης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου, ως αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Στροβόλου Αντρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της οργανωτικής επιτροπής.

Όλοι προσκάλεσαν το κοινό να προσέλθει στο φιλανθρωπικό αγώνα για να παρακολουθήσει από κοντά τους πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου της Πορτογαλίας να αντιμετωπίζουν την ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου εκείνης της περιόδου και να βοηθήσει στην ενίσχυση του ταμείου των «Εθελοντών Γιατρών».

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 που θα έρθει στην Κύπρο θα αποτελείται από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα και Τοπαλίδη.

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 θα αποτελείται  από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Ηλία, Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμή, Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Γεωργίου, Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά, Κονναφή και Γεωργίου.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος ο Otto Rehhagel. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ  την 1η Απριλίου στις 6μμ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό.

Το ίδιο βράδυ, στις 8.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ