Αζάρ και Ναϊνγκολάν για τη νίκη επί της Κύπρου...

Το Βέλγιο απλά... δεν παιζόταν και το βράδυ του Σαββάτου κέρδισε άνετα την Εθνική μας με 5-0. Εκτός από τον Κουρτουά, δηλώσεις έκαναν στα ΜΜΕ και οι Αζάρ - Ναϊνγκολαν. Δείτε πιο κάτω τι ανέφεραν...

Εντέν Αζάρ: "Είναι πάντα καλό όταν σκοράρω. Δέχθηκα κριτική επειδή δεν σκόραρα αρκετά για την Εθνική ομάδα. Πέτυχα ένα γκολ απέναντι στην Κύπρο και έδωσα μια ασίστ και αυτό είναι πάντα καλό για την αυτοπεποίθηση. Αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε αυτή την εμφάνιση κόντρα στο Ισραήλ, θα μας κάνει καλό. Ο στόχος απέναντι στην Κύπρο ήταν η νίκη. Επομένως μπορούμε να αντλήσουμε αυτοπεποίθηση. Κοιτάξτε τον Μπατσουάγι που έκανε το ντεμπούτο του και σκόραρε αμέσως. Αυτό είναι καλό και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε και το Ισραήλ".

Ράτζα Ναϊνγκολάν: "Δεν με ενδιαφέρει σε ποιά θέση παίζω, απλά θέλω να παίζω. Συνήθως παίζω λίγο πιο ψηλά αλλά κάνω αυτό που μου ζητά ο προπονητής μου και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και έπαιξα τον ρόλο μου. Η δουλειά μου είναι να παίζω άμυνα και να ετοιμάζω τις επιθέσεις και στον αγώνα με την Κύπρο βρήκα πολύ καλά την θέση μου στο κέντρο. Κερδίσαμε 5-0 με καλό ποδόσφαιρο, τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς. Τώρα πρέπει να αποθεραπευτούμε γρήγορα. Το Ισραήλ παραμένει μια δυνατή ομάδα".