Ολοκληρώνεται η προετοιμασία (Στην αποστολή και ο Παναγή)

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ρουμανίας στο Στάδιο «Trans – Sil».

Η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φιλικό αγώνα με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Παναγή.

Ο διεθνής τερματοφύλακας που ήταν με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στις Βρυξέλλες έφτασε στο Targu Mures αργά χθες βράδυ και ενσωματώθηκε με την αποστολή των Ελπίδων μας.
 
Μετά την ήττα (2-4) στο φιλικό από το Ισραήλ στην Κύπρο οι νεαροί διεθνείς μας θα περάσουν από νέες δύσκολες εξετάσεις και ο Χαράλαμπος Κυριάκου τονίζει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
 
«Μπορούμε να έχουμε καλύτερη παρουσία από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης και πιστεύω ότι την Τρίτη θα παρουσιαστούμε με καλύτερο πρόσωπο.
 
Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας που θα έχει το αυριανό παιχνίδι πιστεύω ότι θα είμαστε και καλύτεροι και πιο διεκδικητικοί. Μέσα από τέτοια δυνατά φιλικά το κέρδος σίγουρα είναι μεγάλο και θα φανεί στη διαδρομή των επίσημων αγώνων μας». 

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Λούκας Χατζηλούκας σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τρίτης θα έχει στη διάθεση του και τον Στέφανο Μουχτάρη που μπήκε σε πιο δυνατούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ σαφώς πιο έτοιμος είναι και ο Χρίστος Τζιάμμας. 
 
Η τελευταία μας συνάντηση
Με τη Ρουμανία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στις 13 Αυγούστου 2013 σε φιλικό που έγινε στο Berceni. Τότε η Εθνική μας νίκησε με 2-0 από τέρματα που σημείωσαν οι Νικόλας Εγγλέζου και Μιχάλης Θαλασσίτης.
 
Το φιλικό της Τρίτης θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί απευθείας στη Ρουμανία και συγκεκριμένα από το Digi Sport 1. Σύμφωνα με τους διοργανωτές τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν γύρω στις 2 χιλιάδες θεατές.
 
Η Ρουμανία που έχει στον πάγκο της τον Κρίστιαν Τούλκα κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο της προκριματικής φάσης 2017 και θα αντιμετωπίσει τη Δανία, την Αρμενία, την Ουαλία, τη Βουλγαρία και το Λουξεμβούργο.
 
Πολύ πρόσφατα η Ρουμανία φιλοξένησε φιλικά την Ισλανδία  στο Στάδιο «Trans – Sil» και την κέρδισε με 3-0.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠ