Ικανοποίηση για την προσπάθεια

Το αποτέλεσμα της ήττας (1-0) στο αποψινό εκτός έδρας φιλικό με τους Ρουμάνους πίκρανε τους διεθνείς μας όμως ο Λούκας Χατζηλούκας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν  στο Στάδιο «Trans – Sil».

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια και απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ρουμανία σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν χάσαμε τον ρυθμό μας. Ακόμα και μετά το γκολ που δεχτήκαμε, πιέσαμε και κυνηγήσαμε την ισοφάριση.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Μέσα από τέτοια δύσκολα παιχνίδια μας δίνεται η ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι και οι ποδοσφαιριστές μας να πάρουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για τη συνέχεια.

Με την όλη τους παρουσία πιστεύω ότι στέλλουν και τα ανάλογα μηνύματα στις ομάδες τους, ζητώντας ευκαιρίες. Τα παιδιά έδειξαν ότι με τις ανάλογες ευκαιρίες μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα».

Ο αρχηγός της Εθνικής μας Ανδρέας Κυριάκου ξεκίνησε τις δηλώσεις του από το αποτέλεσμα τονίζοντας:

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε τουλάχιστον να αποφύγουμε την ήττα. Δώσαμε πολλές δυνάμεις και η ομάδα παρουσιάστηκε ισοδύναμη και σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερη από τη Ρουμανία.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον. Μας αδίκησε το αποτέλεσμα όμως δεν απογοητευόμαστε».

Ο Στέφανος Μουχτάρης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και χρησιμοποιήθηκε αλλαγή στο φιλικό της Ρουμανίας τόνισε:

«Το αποτέλεσμα είναι άδικο σύμφωνα με την απόδοση των δύο ομάδων. Φάνηκε πως το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ και δυστυχώς το δεχτήκαμε πρώτοι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας για να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

*Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Γιώργου Αρέστη που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι.

*Η αποστολή της Εθνικής μας επιστρέφει στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ