Αυτή την εξάρα την χάρηκαν όλοι! (vids/φώτος)

Οι Εθνικές ομάδες της Κύπρου και της Ελλάδας του 2004 τα είπαν σε φιλανθρωπικό φιλικό στο ΓΣΠ, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να κερδίζουν με 6-1 και να καταχειροκροτούνται - όπως και οι Κύπριοι παλαίμαχοι - από χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο ΓΣΠ για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Ελένης Θεοχάρους και του Θοδωρή Ζαγοράκη, για τους "Εθελοντές Γιατρούς"...

Γκολ ο Χαριστέας, απάντησε ο "Μιχαλάκης"

To δεδομένο από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν η εξαιρετική ατμόσφαιρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα πειράγματα ανάμεσα στους παίκτες από το πρώτο σφύργιμα του διαιτητή και έπειτα. Το ζητούμενο ήταν το πόσα γκολ θα σημειώνονταν και στο πρώτο ημίχρονο (35 λεπτά) ο δείκτης έγραψε 1-1. Oι πρωταθλητές Ευρώπης με τον "χρυσό" σκόρερ του Euro 2004, Άγγελο Χαριστέα πήραν κεφάλι στο σκορ νωρίς στο 6ο λεπτό, με πλασέ του πρώην στράικερ του Άγιαξ. Η Κύπρος στο 10' έχασε την πρώτη της ευκαιρία με τον Κωνσταντίνου όμως ο "Μιχαλάκης" δεν χαρίστηκε στην επόμενη και στο 13' έκανε το 1-1 ενώ δέκα λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να νικήσει το Νικοπολίδη στο τετ-α-τετ. Ακολούθησαν ορισμένες ωραίες ενέργειες και σουτ, όμως το δεύτερο γκολ δεν ήρθε πριν την ανάπαυλα.

Άλλη κλάση οι πρωταθλητές

Πάντως δεν χρειάστηκε να περιμένουμε και πολύ για τα επόμενα γκολ αφού οι πρωταθλητές Ευρώπης μπήκαν με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε πέντε λεπτά με Καραγκούνη-Γιαννακόπουλο έφτασαν στο 1-3. Aκολούθησε ένα δεκάλεπτο χωρίς πολλά-πολλά και στην συνέχεια η ομάδα του Ρεχάγκελ... ξέφυγε με άλλα δυο μαζεμένα γκολ από Γιαννακόπουλο και Λάκη με τα οποία ανέβασε το σκορ στο 1-5. Στο 61' ήταν η σειρά του Καφέ να γράψει το όνομά του στην λίστα των σκόρερ αφού νίκησε με εξαιρετικό σουτ τον Μορφή για το τελικό 1-6 που χειροκροτήθηκε απ' τις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο ΓΣΠ.

Κύπρος: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Χριστοδούλου, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ως οι αλλαγή και οι Μορφής, Γιασεμάκης, Ελευθερίου, Μιχαήλ, Ηλία, Δασκαλάκης, Λάμπρου, Νεοφύτου, Αριστοκλέους.

Ελλάδα: Νικοπολίδης (27' Χαλκιάς), Σεϊταρίδης, Καψής (13' Νταμπίζας), Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Βρύζας (29' Λάκης)

Εθνικός Ύμνος

Περηφάνια... Posted by Kerkida.net on Wednesday, April 1, 2015

Το γκολ του Καραγκούνη

Γκολ ο Κάρα! Posted by Kerkida.net on Wednesday, April 1, 2015