Αναλυτής

Αποστολή στη Βουλγαρία τον ερχόμενο μήνα για τον Βοηθό Τεχνικό Διευθυντή της Σχολής Προπονητών της ΚΟΠ  κ. Σάββα Κωνσταντίνου.

Η UEFA ενημέρωσε την ΚΟΠ ότι τον έχει συμπεριλάβει στην ομάδα του τεχνικού της επιτελείου που θα παρακολουθήσει και θα καταγράψει την ανάλυση των αγώνων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17.

Η καταγραφή των συμπερασμάτων των τεχνικών παρατηρητών για όλους τους αγώνες θα αξιολογηθούν σε κατοπινό στάδιο από το αρμόδιο τμήμα της UEFA και θα παρουσιάζεται στο μέλλον σε σεμινάρια που διοργανώνει με τις Ομοσπονδίες μέλη της.

Ο κ. Σάββας Κωνσταντίνου πολύ πρόσφατα έχει συμπεριληφθεί από το τεχνικό τμήμα της UEFA στον κατάλογο των εκπαιδευτών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και η Βουλγαρία θα είναι η πρώτη του αποστολή μετά τον τιμητικό διορισμό του.

Εξέλιξη που ασφαλώς αναβαθμίζει περαιτέρω τη Σχολή Προπονητών ΚΟΠ μετά από μια σειρά αποφάσεων της UEFA, με συνεχή αναβάθμιση και των σεμιναρίων που διοργανώνει η σχολή στην Κύπρο.   

Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17 θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία μεταξύ 6 – 22 Μαΐου 2015 με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ