Soccer promo: Ευκαιρίες στα νεαρά ταλέντα (Δηλώσεις)

Τα παιδιά είναι το μέλλον και η Soccer promo στηρίζει τους νέους ποδοσφαιριστές, στοχεύοντας στην ανάδειξη των νεαρών ταλέντων. 

 

Ο Γιώργος Γιασεμής, υπεύθυνος της SOCCERPROMO Κύπρου, scouter-προπονητής μιλάει στο kerkida.net για τους στόχους της εταιρείας, αλλά αναφέρεται και στο μεγάλο event  που θα γίνει στα μέσα του Απρίλη. 

Δύο λόγια για την εταιρεία

«H Soccer promo ασχολείται με το αθλητικό management σε αθλητές και σε ομάδες ποδοσφαίρου. Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας είναι ο Σπύρος Μαραθωνίτης. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα συνεργαζόμενα μέλη μας. Με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση και προβολή αθλητών και σωματείων. Ο χαρακτήρας μας είναι συμβουλευτικός και παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται ένα σωματείο ή ένας ποδοσφαιριστής για να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να αναδειχθεί».

Για το μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί 

«SOCCERPROMO LTD INTERNATIONAL COMPANY VAT 203720553 FIFA AGENT στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης ταλαντούχων νεαρών αθλητών διοργανώνει το πρώτο SCOUTING CAMP στη Λευκωσία της Κύπρου (γήπεδο Αγίου Δομετίου Έγκωμη Λευκωσίας) στις 18-19-20 Απριλίου 2017 και ώρες από 10:00 π.μ εώς 13:30 μ.μ 

Το πρόγραμμα του camp περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και αξιολόγηση των αθλητών με την καθοδήγηση των συνεργατών της SOCCERPROMO και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που διέπει το καθεστώς της soccerpromo. To camp απευθύνεται σε αθλητές γεννημένους 1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005. Σκοπός του camp είναι οι αθλητές που θα συμμετέχουν να αξιολογηθούν ώστε να μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους με τον καλύτερο τρόπο.

Οι αθλητές που θα διακριθούν θα τους δοθεί η δυνατότητα να δοκιμαστούν σε επαγγελματικούς συλλόγους μέσω της προώθησης της SOCCERPROMO. Επίσης αθλητές που πιθανόν θα ενδιαφέρουν τη soccerpromo θα τους προταθεί περαιτέρω συνεργασία νόμιμης εκπροσώπησης με τη SOCCERPROMO. Τέλος όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί των αθλητών (γονείς-προπονητές) θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με ανθρώπους της SOCCERPROMO για την περαιτέρω εξέλιξη των αθλητών».