ΚΡΑΤΗΣΤΕ αυτό το όνομα…

Αν κάνετε μια βόλτα τα πρωινά του Σαββάτου στα διάφορα γήπεδα της Κύπρου που αγωνίζονται οι ακαδημίες, θα δείτε εκατοντάδες μικρούς ποδοσφαιριστές. Άλλους όχι τόσο καλούς, άλλους αρκετά καλούς και άλλους πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. 

Ο 16χρονος Κυριακός Αντωνίου της Pafos fc κατατάσσεται στην κατηγορία με τα «ακατέργαστα διαμάντια», αυτά τα σπάνια πετράδια που αν δουλέψεις πάνω τους θα σου δώσουν τους πιο πολύτιμους λίθους.

Ταπεινός, προσγειωμένος, άριστος μαθητής, ηγέτης στο γήπεδο ο 16χρονος Παφίτης κλέβει τις εντυπώσεις και δεν είναι τυχαία άλλωστε η κλήση που πήρε τις προηγούμενες μέρες από τον Γιαννάκη Οκκά για την Εθνική Παίδων U17. 

O Κυριάκος πάντα ξεχώριζε, το ταλέντο του ξεπέρασε τα στενά όρια της Πάφου και έφθασε μέχρι τον Γιώργο Κυπριανού που τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην Εθνική U14, πριν δύο χρόνια. Ακολούθησαν οι κλήσεις στην Εθνική U15 και πλέον η κλήση στα U17. 

Δυνατός παίκτης, με μυαλό, ογκόλιθος στην άμυνα, δουλευταράς!

Αυτός είναι ο Κυριάκος...κρατήστε το όνομα του και μπορεί να τον καμαρώνουμε σε λίγα χρόνια μέσα σε μεγάλες ομάδες και γιατί όχι και στην Εθνική Ανδρών!