Δίπλα στα τρίδυμα της: «Προσπαθώ να τους ακολουθώ και να τους στηρίζω»

Χαιρόμαστε να φιλοξενούμε κάθε εβδομάδα στο kerkida.net πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της Κύπρου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μοιράζονται με εμάς, τα όνειρα τους και τους στόχους τους και αυτό μας χαροποιεί! 

Πίσω όμως από κάθε παιδί, βρίσκονται και κάποιοι αφανείς ήρωες. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γονείς τoυς. Τους βλέπουμε κάθε Σάββατο να βρίσκονται στο γήπεδο, εκεί δίπλα στα παιδιά τους, στηρίζοντας τους, όπως οι ίδιοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα απ’ όλους. 

Η κ. Φαίδρα Κοντού Κατσονούρη είναι μητέρα τριών αγοριών. Την βλέπουμε πολύ συχνά στα βοηθητικά της Πάφου, αφού τα τρίδυμα αγόρια της αγωνίζονται στους U15 της Pafos fc. 

Διακριτικά, κάθεται πλάι στο γήπεδο και παρακολουθεί τα παιδιά της και είμαστε σίγουροι ότι πρέπει να είναι πολύ περήφανη για τον Ανδρέα, τον Μάριο και τον Κυριάκο! 

Η κ. Φαίδρα μιλάει στο kerkida.net για την ενασχόληση των αγοριών της με το ποδόσφαιρο, για το πως επηρεάζει την απόδοση τους στο σχολείο και εξηγεί όπως η ίδια επιλέγει να είναι δίπλα τους και να τους στηρίζει στους αγώνες τους.