Παρουσιάζει το πλάνο ο Πολυβίου

Η ΕΝΑΔ απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους για την ενημερωτική διάσκεψη/συνάντηση που αφορά την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου.

"Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους, γονείς, νεαρούς ποδοσφαιριστές, φίλους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, φιλάθλους του Σωματείου, και όχι μόνο, όπως παρευρεθούν στην ενημερωτική διάσκεψη / συνάντηση με θέμα την παρουσίαση του νέου πλάνου λειτουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/05/2017 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Βασικός ομιλητής θα είναι ο νέος Υπεύθυνος / Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Γιώργος Πολυβίου, ο οποίος μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει και θα αναλύσει το νέο πλάνο, και τρόπο λειτουργίας, την οργάνωση, τους στόχους και το νέο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του Σωματείου ενώ θα απαντήσει και σε οποιαδήποτε θέματα όσον αφορά στην Ακαδημία που απασχολούν τους γονείς και όχι μόνο και χρίζουν περαιτέρω διευκρίνισης."