Τα νεαρά «κανόνια» της Κύπρου!

Κάθε επιθετικός έχει σαν στόχο του να πετυχαίνει πολλά τέρματα και να βοηθάει την ομάδα του στο να κατακτά νίκες. 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα σας παρουσιάσουμε έκλεψαν τις εντυπώσεις στις εκάστοτε κατηγορίες που αγωνίζονται. Σκόραραν πολλές φορές, πανηγύρισαν με την ψυχή τους κάθε τέρμα που έβαζαν και αναμφίβολα η φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για τους ίδιους!

Πρώτος σκόρερ στα U13

Ονομάζεται Άδωνης Νικολεττίδης και είναι ο πρώτος σκόρερ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U13. Ο μικρός Άδωνης σκόραρε όχι μία, όχι δύο αλλά 89 φορές με τη φανέλα της ΑΕΛ. Αγωνίστηκε 1965 λεπτά και φέτος αναμφίβολα ήταν η χρονιά του!

Πρώτος σκόρερ στα U14
O ‘Αγγελος Ζεύκης της Ομόνοιας, είναι ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία των U14. Πέτυχε 53 τέρματα και αγωνίστηκε 2419 λεπτά.

Πρώτος σκόρερ στα U15

Ο Pablo Alexandrakis της Καρμιώτισσας Πολεμιών αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ  στους U15, πετυχαίνοντας 48 τέρματα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε 2536 λεπτά με τους U15 και 102 λεπτά με τα U16 και σίγουρα θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά τη νέα χρονιά.

Πρώτος σκόρερ στα U16
O Ανδρέας Νεοφύτου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Παγκύρπιο Πρωτάθλημα Παίδων U16.  Τα 72 του τέρματα δείχνουν πως το μέλλον για τον νεαρό του Διγενή Ακρίτα Μόρφου προμηνύεται λαμπρό. Ο Νεοφύτου αγωνίστηκε φέτος για 2873 λεπτά.

Πρώτος σκόρερ στα U18  (Α’ κατηγορία)
Ο Στέφανος Μιχαήλ ήταν ο «πρωτοστάτης» στην ομάδα του ΑΡΗ, έχοντας 22 τέρματα στο ενεργητικό του και κατακτώντας τη θέση του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία. Ο Μιχαήλ αγωνίστηκε φέτος 2111 λεπτά.

Πρώτος σκόρερ στα U21
Ο Εύδωρας Σιλβέστρος του Απόλλωνα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας των u21, με τα 19 τέρματα που πέτυχε. Κρατήστε το όνομα του και θα τον δούμε σύντομα με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Απόλλωνα.

Είναι νεαροί, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους ανήκει. Να κρατήσουμε τα ονόματα τους και με σωστή δουλειά γιατί όχι να αποτελέσουν τα «θεμέλια» των ομάδων μας σε λίγα χρόνια!