Η Pafos fc στο IberCup

Νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της ΠΑΦΟΣ FC οι οποίοι επελέγησαν από τον κ.Alexandr Alpov, Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών των ομάδων Riga FC Λετονίας και FC Rodina Moscow Ρωσίας θα λάβουν μέρος από την 1η έως και τις 5 Αυγούστου στο Διεθνές Τουρνουά IBERCUP. 

Θα προηγηθεί προετοιμασία στην Ρίγα της Λετονίας με άλλους επίλεκτους ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της Riga FC Λετονίας και FC Rodina Moscow Ρωσίας.

Το IberCup είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στον κόσμο. Στο συγκεκριμένο τουρνουά λαμβάνουν μέρος νεαροί ποδοσφαιριστές από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες ποδοσφαίρου από την Ευρώπη, Ασία και Η.Π.Α.

Στο φετινό IberCup θα λάβουν μέρος ομάδες των Ακαδημιών της SL Benfica, Liverpool FC,Chivas Guadalajara και Sporting CP.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη Esbjerg της Δανίας. Είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας και έδρα του ομώνυμου δήμου. Βρίσκεται στη δυτική ακτή της χερσονήσου της Γιουτλάνδης στη νοτιοδυτική Δανία. Εκτός από το ναυτικό στοιχείο το οποίο χαρακτηρίζει την πόλη, υπάρχουν αξιόλογα μουσεία και χώροι διασκέδασης όπως τα Esbjerg Art Museum, Esbjerg Museum και το ιδιωτικό Fisheries and Maritime Museum. Βρίσκεται επίσης μόλις 45 λεπτά από τη φημισμένη LegoLand! Είναι έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας Esbjerg fB η οποία αγωνίζεται στη Blue Water Arena.