ΝΕΤΟ: "Γεια σας, καλωσορίσατε στη Βαλένθια!"

O τερματοφύλακας της Valencia CF, Neto, μπορεί να ανήκει μόλις ένα μήνα στις «νυχτερίδες», όμως ήδη υποκλίνεται στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ισπανικής ομάδας.

Ο 28χρονος Neto, ο οποίος τον Ιούλιο μετακόμισε από την πρωταθλήτρια 
Ιταλίας, Γιουβέντους, στη Βαλένθια με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, έστειλε το δικό του μήνυμα και καλωσορίζει στην οικογένεια του ισπανικού συλλόγου τις ποδοσφαιρικές σχολές των «νυχτερίδων» που με την υποστήριξη της Global Premier Soccer (GPS) ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλη τη Ν. Ανατολική Ευρώπη.

Το μήνυμα του Neto:

***Γίνε και εσύ μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Valencia CF και της Global Premier Soccer (GPS).
Η Valencia CF και η GPS παρέχουν ευκαιρίες ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για συλλόγους και ιδιωτικές ακαδημίες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα επιλεχθούν σε περιορισμένη βάση, στοχεύοντας σε συλλόγους και ιδιωτικές ακαδημίες που είναι διατεθειμένοι να αγκαλιάσουν τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία του ποδοσφαιρικού προγράμματος των GPS και Valencia CF.

Στην Κύπρο η  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Λευκωσία) εντάχθηκε στο υπερσύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων της Valencia CF και της Global Premier Soccer (GPS) και στη Βουλγαρία η BAROCCO SPORT στην Πανεπιστημιούπολη της πρωτεύουσας της χώρας (Σόφια).

Σε όλες τις Ποδοσφαιρικές Σχολές της Valencia CF και Global Premier Soccer (GPS) στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Ακολούθησε στα Social media: GPS SEE / Valencia CF

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]