TOP_11: Καινοτομία στις ακαδημίες με… Κούλλη Παύλου (Φώτος)

Το πρώτο απογευματινό σχολείο-ακαδημία που γίνεται στην Κύπρο είναι γεγονός με την σφραγίδα του γνωστού ποδοσφαιριστή Κούλλη Παύλου.

Η Ακαδημία toP_11 ACADEMY, απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών, με τις εγγραφές να έχουν ήδη αρχίσει. Η έναρξη των προπονήσεων είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου στα γήπεδα Piacere ΚΟΥΝΝΑ στην Αραδίππου.

Η φιλοσοφία…

Στα πρότυπα καταξιωμένων ακαδημιών του εξωτερικού, η toP_11 ACADEMY προσανατολίζεται στο να εξασφαλίσει στα παιδιά μετά το σχολείο, μια εποικοδομητική μέρα όπου συνδυάζει διάβασμά, σωστή διατροφή και γυμναστική μέσω του ποδοσφαίρου.

Το καθημερινό πρόγραμμα

Τα παιδιά μεταφέρονται από το σχολείο τους στις εγκαταστάσεις, είτε από την ίδια την toP_11, είτε μέσω των δικών τους προσώπων και απ΄εκεί ξεκινάει το καθημερινό πρόγραμμα μέχρι και τις 18:00. Θα προσφέρεται γεύμα στα παιδιά για το οποίο θα φροντίζει διατροφολόγος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στη συνέχεια με τη βοήθεια πτυχιούχων δασκάλων, τα παιδιά θα διαβάζουν τα μαθήματα του σχολείου τους. Όταν ολοκληρώσουν το διάβασμα ακολουθεί η προπόνηση όπου θα μπορούν να απολαύσουν το ποδόσφαιρο με τη σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές. Στην ακαδημία θα υπάρχει εξειδικευμένος εξοπλισμός για ατομικές προπονήσεις και ανάπτυξη των τεχνικών δεξιοτήτων.

Υπάρχει και η επιλογή τα παιδιά να ακολουθούν μόνο την προπόνηση καθώς και τα ακόλουθα πακέτα:

H top_11 ACADEMY, ευχαριστεί θερμά τον ΜΕΓΑ Χορηγό της ACROPOLIS Dry Cleaners και τους υποστηρικτές της για τη βοήθεια που προσέφεραν στο να υλοποιηθεί αυτή η καινοτόμα ιδέα.