Κλήρωση Προαιρετικών Πρωταθλημάτων Παίδων (Συμμετοχές)

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η κλήρωση για τα Προαιρετικά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων Κ14, Κ15, Κ16, Κ17 περιόδου 2017/18 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 13.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας. 

Στα Πρωταθλήματα θα συμμετάσχουν τα ακόλουθα Σωματεία:

ΑΕΖ Ζακακίου, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας, ΑΛΚΗ Ορόκλινης, ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας,  ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού, ΑΡΗΣ Λεμεσού, ΔΙΓΕΝΗΣ Ακρίτας Μόρφου, ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς, Ε.Ν.ΘΟΙ Λακατάμιας, Ε.Ν.Παραλιμνίου, ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας, ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας, ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και ΠΑΦΟΣ FC.

Για για τα πιο πάνω Πρωταθλήματα Παίδων θα ισχύουν τα πιο κάτω:

-Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για πρώτη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €300.00.

-Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για δεύτερη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €500.00.

-Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για τρίτη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €1000.00.

-Οι ίδιες ποινές θα ισχύουν και σε περίπτωση καθόδου ομάδας με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές ή διακοπή του αγώνα λόγω του ότι η ομάδα κατέληξε με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές.

-Για όσες ομάδες η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική, σε περίπτωση αποχώρησης θα ισχύουν οι διατάξεις και η Προκήρυξη Γ΄ Κατηγορίας περί αποχώρησης ομάδας από το Πρωτάθλημα.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ