Λούκας 'Ελσνερ: «Στόχος μας να δουλέψουμε μαζί με την ακαδημία»

Ο προπονητής της Pafos fc Λούκας Έλσνερ μίλησε στο γραφείο τύπου της ομάδας, για την συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του σωματείου, στο φιλικό της πρώτης ομάδας απέναντι στην Πέγεια 2014, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ανάρτηση της Pafos fc:

Την προηγούμενη Παρασκευή νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας κλήθηκαν στην Α’ ομάδα της Παφος FC και έπαιξαν στο φιλικό απέναντι στην Πέγεια FC. Ας μιλήσει ο προπονητής της Παφος FC Luka Elsner για αυτή τους την εμπειρία:

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με μια καλή ομάδα ασχέτως αν η Πέγεια αγωνίζεται στην 3η κατηγορία. Ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε μαζί με την Ακαδημία μας φτιάχνοντας ένα πέρασμα από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Αναφορικά με τους νεαρούς που αγωνίστηκαν απέναντι στην Πέγεια μου άρεσε η αφοσίωση, η θέληση και η ποιότητα τους φυσικά. Οι νεαροί μας ολοκλήρωσαν αυτόν τον αγώνα με νίκη, αυτοί το έκαναν. Το κατάφεραν με την βοήθεια μερικών πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών. Είναι επιτυχία για τους ίδιους, για το σύστημα της Ακαδημίας μας και στόχος μας είναι να κάνουμε το όλο σύστημα της ομάδας ακόμα καλύτερο".