Εγγραφές στη GPS SEE / Valencia CF Cyprus

Στις 30 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στη GPS SEE / Valencia CF Cyprus. Ακολούθως την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη επαναρχίζουν οι προπονήσεις στην ποδοσφαιρική ακαδημία με βάση το Στρόβολο.

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 αρχίζει και επίσημα η νέα εποχή της ποδοσφαιρικής ακαδημίας GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus, με την ημερομηνία αυτή να έχει οριστεί ως η ημέρα έναρξης των προπονήσεων για τη σεζόν 2017/2018.

Η ακαδημία που στεγάζεται στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο πέρασε από αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, με κυριότερες την αλλαγή του ονόματος, εγκαταλείποντας το brand της Arsenal και την πρόσληψη νέου τεχνικού σύμβουλου (Μαρίνο Σατσιά) και τεχνικού διευθυντή (Στέλιο Οκκαρίδη). Την ίδια στιγμή, όμως, η φιλοσοφία της ακαδημίας παραμένει η ίδια, με έμφαση στα παιδιά και τη διασκέδαση τους, σε ένα ευχάριστο και ασφαλές κλίμα.

Την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι προπονήσεις, όμως το ανανεωμένο προπονητικό τιμ της GPS SEE / Valencia CF Cyprus πιάνει δουλειά μία εβδομάδα νωρίτερα, με τα γραφεία στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» να ανοίγουν για να υποδεχτούν τους προπονητές και το διοικητικό προσωπικό της ακαδημίας, για τις απαραίτητες προεργασίες.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η έναρξη των εγγραφών, που συγκεκριμένα αρχίζουν την Τετάρτη 30 Αυγούστου, μεταξύ 3-7 το απόγευμα και θα συνεχίζονται καθημερινά για τις επόμενες εβδομάδες. Θα δημιουργηθούν τμήματα για αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2002 και 2013, με τις ώρες των προπονήσεων να έχουν αναρτηθεί στο επίσημο page της ακαδημίας στο facebook.com/gps.valencia.cyprus, ενώ πληροφορίες προσφέρονται και μέσω τηλεφώνου στο 70008815.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκπτώσεις στις εγγραφές προσφέρονται για αδέλφια αλλά και σε όσους επιλέξουν να προπληρώσουν τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ειδικές προπονήσεις για τερματοφύλακες θα προσφέρονται στο πρόγραμμα, ενώ σε ξεχωριστά γκρουπ -με προπονητική εξειδίκευση- θα προπονούνται τα κορίτσια, τα οποία όμως θα έχουν την ευχέρεια αν το επιθυμούν να λάβουν μέρος και στις προπονήσεις των αγοριών της ηλικίας τους.

Όσον αφορά το προπονητικό τιμ, πέραν από τους Μαρίνο Σατσιά, Στέλιο Οκκαρίδη και Άντρο Γιατρού -η έλευση των οποίων ήδη ανακοινώθηκε- προς ολοκλήρωση βρίσκονται και οι υπόλοιπες διεργασίες για συμπλήρωση των θέσεων στο τεχνικό τιμ. Στην ομάδα των πιο πάνω προστέθηκαν ο Χρίστος Παναγιώτου (πρώην ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής μικρών ηλικιών της Ομόνοιας) και ο νεαρός Γιώργος Καττιμέρης.