Δουλειά βάθους στον Ακρίτα

Ο Ακρίτας αναφέρεται στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας αλλά και στο γεγονός πως ο προπονητής Άγγελος Ευθυμίου καλεί αρκετά παιδιά να προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

"Η ομάδα μας εκτός από τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς έχει και σαν πρώτιστο στόχο την ανέλιξη των ταλέντων της .

Ο κος Άγγελος Ευθυμίου βλέπει και την πορεία των μικρών μας και κατά καιρούς καλεί παιδιά από τα αγωνιστικά μας τμήματα να προπονούνται με την α ομάδα. 
Ο στόχος που έθεσε το Δ.Σ. με το προπονητικό τιμ άρχισε να παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά. 

Στην Ακαδημία μας υπάρχουν πολλά ταλέντα και στόχος μας είναι σε λίγα χρόνια αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν την ομάδα μας .

Εκτός από τους Αδαμου , και Μπαλαμπανιδης(έχουν ήδη αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα) Κεσιδης του 2000 με την α ομάδα προπονούνται κανονικά ο Καρεσιου , ο Στέργιος και Πιτσιλλος του 2001 , Ενώ πέρασαν ήδη ο Κρητικός και ο ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ του 2002 και οι Παπακλεοβουλου και Χρυσοστόμου του 2003. Ο κος Ευθυμίου θα δίνει ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά το επίπεδο μιας επαγγελματικής ομάδας μέσα από τις προπονήσεις".