Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία ToP_11 Soccer

Δελτίο τύπου από την ακαδημία ToP_11 Soccer...

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, εχουν επιλεγεί 10 παιδιά και 2 εξ αυτών προέρχονται από τη δική μας Ακαδημια ToP_11 Soccer Academy στο camp που έγινε στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα από 500 παιδιά 10 μόνο κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και θα ταξιδέψουν στην Γερμανία στις 25/2 για μια βδομάδα στην γερμανική ομαδα Μainz 05 και σε άλλες ομάδες. Γιώργος Χριστοδούλου και Στυλιανός Ανδρέου τα παιδιά της Ακαδημίας μας που τα κατάφεραν . 

E.S.F.A:
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές

Το «ID camp – 1.FSV Mainz 05 & Schächter Management Try out!», οργανώθηκε από την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) και διεξήχθη στα Planet FC, από την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018. Σε αυτό το try out συμμετείχαν νεαροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 9 έως 19 ετών από Ελλάδα Κύπρο και Βαλκάνια.
Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι οι πρώτοι νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν άμεσα μετά από τα δοκιμαστικά της 1.FSV Mainz 05 & Schächter Management και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες (24/2/2018 έως 02/03/2018), με απώτερο σκοπό να καταλήξουν στην Φρανκφούρτη και από εκεί να καταλύσουν για έξι ημέρες στο Hauenstein προκειμένου να δοκιμαστούν και να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις παρακάτω ομάδες μέσα στα Αθλητικά τους κέντρα:
FC Homburg 
1. FSV MAINZ 05
Stuttgarter kickers
GREUTHER Fürth