GPS/Valencia Cyprus: Πάει Ισπανία ο Στέλιος Οκκαρίδης

Το νέο brand υπό το οποίο λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2017 η ποδοσφαιρική ακαδημία με έδρα το αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, αυτό της GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus, συνεχίζει να ενδυναμώνεται μέσα από τις επαφές των ανθρώπων του κυπριακού σκέλους της ακαδημίας με τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας.

Σημαντικό κομμάτι της πετυχημένης λειτουργίας της ακαδημίας αποτελεί η εκπαίδευση των προπονητών. Για το σκοπό αυτό, στις αρχές Μαρτίου ο διευθυντής της ακαδημίας κ. Χαράλαμπος Σπύρου και ο τεχνικός διευθυντής κ. Στέλιος Οκκαρίδης θα μεταβούν στην Ισπανία, για να συμμετάσχουν στο technical seminar της Global Premier Soccer (GPS) International στη Βαλένθια.

Οι τεχνικοί διευθυντές των ακαδημιών της GPS / Valencia CF από Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία, Σκόπια, Μ. Βρετανία και Ισπανία, θα μεταβούν μεταξύ 4-8 Μαρτίου στη Βαλένθια, όπου θα παρακολουθήσουν διαλέξεις στο αθλητικό κέντρο των «νυχτερίδων», το Ciudad Esportiva.

Οι Οκκαρίδης και Σπύρου θα παρακολουθήσουν διαλέξεις των Toni Navarro (Υπεύθυνος προγράμματος Elite της Valencia), Toni Hernandez (Διευθυντής Μεθοδολογίας της Valencia), Luis Martinez (Διευθυντής Διεθνής Ανάπτυξης της Valencia) και άλλων στελεχών της ισπανικής ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας κ. Στέλιος Οκκαρίδης, σχολίασε για την προσεχή επίσκεψη: «Οι επαφές μεταξύ της ακαδημίας μας και της GPS και της Valencia CF συνεχίζονται, κάτι που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο προσωπικό μας. Η ακαδημία μας δεν κουβαλάει απλώς ένα ισχυρό brand, αλλά οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας φροντίζουν να ενδυναμώνουν τις διεθνείς ακαδημίες τους μέσα από τη διεξαγωγή σεμιναρίων και εκπαιδευτικών συναντήσεων. Η τεχνογνωσία που θα αποκτήσουμε τον Μάρτιο στην Ισπανία, θα φροντίσουμε να το μεταδώσουμε ακολούθως στους προπονητές μας».

Η ποδοσφαιρική ακαδημία GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus στεγάζεται στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο. Στην ακαδημία αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2002 και 2013. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.