ΠΡΟΚΡΙΣΗ Απόλλωνα/1-1 ΤΕΛΙΚΟ, 2-3 στα πέναλτι (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΜΕΓΑΛΟ ματς στο γήπεδο της ΣΕΚ στον Άγιο Αθανάσιο για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Νέων U19 Α', Β', Γ' Κατηγορίας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα. 1-1 ο αγώνας στην κανονική διάρκεια, οδηγήθηκε στην παράταση και στα πέναλτι. Ο Απόλλωνας πήρε το εισιτήριο επικρατώντας με 3-2 στα πέναλτι.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ ήταν στο γήπεδο...

To LIVE της συνάντησης

*** Στο 10ο λεπτό, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, 0-0.

*** Παραμένει το 0-0 μετά από 15 λεπτά. Προσεκτικές οι δύο ομάδες, παιχνίδι περισσότερο στο κέντρο. Ψάχνουν την καλή φάση.

*** Στο 23ο λεπτό πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα και την ΑΕΛ. Σούτ από τον Ηλία η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Μιχάλη Παπαχαραλάμπους

*** Στο 29΄ εκτέλεση φάουλ από τον Γερολέμου (ΑΕΛ) η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από τον Παπαχαραλάμπους.

*** Στο 31΄ καλή φάση για την ΑΕΛ με τον Ραφαήλ Δημητρίου ο οποίος προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον κήπερ του Απόλλωνα.

***ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα στο 38ο λεπτό 0-1.... Σέντρα του Βασιλειάδη στην κίνηση με ωραίο σουτ σκόραρε ο αρχηγός Ευδώρας Σιλβέστρος.

*** ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΕΛ-Απόλλων 0-1

*** Στο 55΄ το σκορ παραμένει 0-1.

*** Στο 63΄ ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Το σούτ του Γιάννη Βασιλειάδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Αντρέας Κεραυνός.

*** Στο 75΄ και ενώ παραμένει το 1-0 για τον Απόλλωνα η ΑΕΛ χάνει καλή ευκαιρία με τον Αλέξανδρο Μιχαήλ την κοντινή κεφαλιά του οποίου αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας Μιχάλης Παπαχαραλάμπους.

*** ΓΚΟΛ στο 80΄ η ΑΕΛ ισοφαρίζει με τον Μάριο Ηλία (1-1). Με πολύ ωραίο δυνατό σούτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

*** Αποβολή στο 90΄+2. Ο Απόλλωνας θα παίξει με 10 στην παράταση. Κόκκινη στον Αντώνη Ψύχα για φάουλ που υπέπεσε σε αντίπαλο.

*** 2ο λεπτό της παράτασης, το σκορ παραμένει 1-1.

*** Στο 100΄ καλή φάση για τον Απόλλωνα με τον Ευδώρα. Εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

*** ΤΕΛΟΣ πρώτου ημιχρόνου παράτασης, το σκορ στο 1-1.

*** Το ματς είναι στα πρώτα λεπτά του Β΄ ημιχρόνο της παράτασης. Αγωνία καθώς το σκορ είναι πάντα στο 1-1. Αν δεν αλλάξει οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι.

*** Λίγο πριν το τέλος καλή φάση για τον Απόλλωνα με τον Ευδώρα να στέλνει την μπάλα στην περιοχή χωρίς να μπορεί κανείς συμπαίκτης του να αξιοποιεί την ευκαιρία.

*** ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

*** Διαδικασία των πέναλτι

Γενεθλίου (Απόλλων) Χάνει το πέναλτι

Ηλία (ΑΕΛ) Χάνει το πέναλτι

Παπαμιχαήλ (Απόλλων) Χάνει το πέναλτι

Μιχαήλ (ΑΕΛ) Εύστοχος 1-0 η ΑΕΛ

Νικόλας Γεωργίου (Απόλλων) Ευστοχεί 1-1

Στέλιος Φραγκούδης (ΑΕΛ) Ευστοχεί 2-1

Ευδώρας (Απόλλων) 2-2

Μάριος Παναγιώτου (ΑΕΛ) ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ παραμένει 2-2

Ολύμπιος Αντωνιάδης (Απόλλων) Εύστοχος 3-2 ο Απόλλωνας

Γερολέμου (ΑΕΛ) Χάνει το πέναλτι, πρόκριση για τον Απόλλωνα.

Στους τέσσερις αγώνες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες είχαμε τα πιο κάτω αποτελέσματα:
Άρης - ΘΟΪ Λακατάμιας 3-1
 ΑΕΚ - Νέα Σαλαμίνα 0-0 (1-0 στην παράταση)
 Εθνικός Άχνας - Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 0-2
 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 0-3
*** Πέρασαν χωρίς αγώνα η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η Ομόνοια Λευκωσίας και ο Ερμής Αραδίππου.