Σπουδαίες εμπειρίες για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς

Οι επίλεκτοι των Σχολών Ποδοσφαίρου της Κύπρου και παιδιά από τις Σχολές Λάρνακας και Λεμεσού επισκέφθηκαν το Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη και απεκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Μια σπουδαία εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο αλλά και παιδιά από της Σχολές της Λάρνακας και της Λεμεσού. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν στον Πειραιά για ένα τριήμερο (3-5 Μαρτίου) και επισκέφθηκαν το « Γ. Καραϊσκάκης», το Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στου Ρέντη, ενώ οι επίλεκτοι αγωνίστηκαν απέναντι σε ομάδες των ακαδημιών των ερυθρόλευκων.

Οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2008 και το 2009 ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί, σε παιχνίδια που απαιτούσαν υψηλή τεχνική και ποδοσφαιρικό επίπεδο, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Το πρόγραμμα Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών του δικτύου των ερυθρόλευκων Σχολών στην Κύπρο πήρε σάρκα και οστά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε αυτό μετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2005 μέχρι και το 2009 που επιλέγηκαν μέσα από τα δοκιμαστικά που έκανε ο Ολυμπιακός Πειραιώς στο νησί τον περασμένο Ιούνιο. 

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Όσκαρ Γκαρσία
Παιδιά από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς σε Λάρνακα και Λεμεσό αγωνίστηκαν επίσης απέναντι σε τμήματα ακαδημιών των ερυθρόλευκων, δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία, κατά την παραμονή τους στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της Ελλάδας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν το υπερσύγχρονο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως και το Μουσείο της ομάδας του Πειραιά, που βρίσκεται στο χώρο του Σταδίου.

Αποκορύφωμα της επίσκεψής τους ήταν αναμφισβήτητα η ομιλία που έκανε για τους νεαρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία, μαζί με τον βοηθό του και πρώην ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Οι νεαροί αθλητές χάρηκαν με τη ψυχή τους τις πολύτιμες αυτές εμπειρίες, οι οποίες τους έδεσαν ακόμη περισσότερο με την ομάδα του Πειραιά, αλλά τους έδωσαν επίσης και πολύ σημαντικά εφόδια και κίνητρα για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/OlympiacosAcademy.