Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη GPS SEE / Valencia CF

Η GPS SEE / Valencia CF Cyprus ενημερώνει πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη σεζόν 2018/2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη GPS SEE / Valencia CF Cyprus για τη σεζόν 2018/2019

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα μεταξύ 2014 και 2002 – Δωρεάν δοκιμαστικά για τον μήνα Μάιο

Δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε και στην ακαδημία GPS SEE / Valencia CF Cyprus έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία εγγραφών για τη νέα σεζόν 2018/2019! Η έναρξη των προπονήσεων είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Σεπτεμβρίου 2018, με τους ανθρώπους της ακαδημίας να δέχονται ήδη αιτήσεις για τη νέα χρονιά.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η ακαδημία με βάση το αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο άλλαξε ταυτότητα, υιοθετώντας αυτή της GPS και της ισπανικής Valencia. Υπό την καθοδήγηση των Μαρίνου Σατσιά και Στέλιου Οκκαρίδη και με προπονητική ομάδα στελεχωμένη με έμπειρους και νεαρούς κόουτς, τα πρώτα δείγματα της ακαδημίας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Χαρακτηριστικό είναι πως η ακαδημία ξεκίνησε πρόσφατα τις διαδικασίες για πρόσληψη επιπλέον προπονητών, λόγω αυξημένων αναγκών.

Στις προπονήσεις της σεζόν 2018/2019 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αγόρια και κορίτσια, γεννημένα από το 2014 μέχρι το 2002. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του «Κώστα Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, σε γήπεδα με χλοοτάπητα FIFA Star-2 Astroturf, σε χώρο «φιλικό» προς τις οικογένειες και με μπόλικο χώρο στάθμευσης.

Το κόστος εγγραφής για τη σεζόν 2018/2019 είναι στα 30 ευρώ και περιλαμβάνει και ασφάλιση. Από κει και πέρα, τα μηνιαία δίδακτρα διαφέρουν ανάλογα με τις ηλικίες. Αξίζει να αναφερθεί ότι εκπτώσεις προσφέρονται για αδέλφια αλλά και σε όσους επιλέξουν να προπληρώσουν τουλάχιστον τρεις μήνες.

Για τα μικρότερα παιδιά, γεννημένα το 2014 και το 2013, οι προπονήσεις της νέας χρονιάς θα γίνονται υπό την σκέπη του «GPS Juniors», που είναι εξειδικευμένο πρόγραμμα προπονήσεων για τις συγκεκριμένες ηλικίες, κτισμένο από τα κεντρικά της ακαδημίας GPS στις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μήνας Μάιος του 2018 θα προσφέρεται δωρεάν από την ακαδημία για δοκιμαστικά σε όσα παιδιά και γονείς ενδιαφέρονται να εγγραφούν από τη νέα χρονιά για πρώτη φορά στην ακαδημία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ήδη αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ακαδημίας στο facebook.com/gps.valencia.cyprus, ενώ πληροφορίες προσφέρονται και μέσω τηλεφώνου στο 70008815.

- τέλος -
Υπεύθυνος Τύπου: 26/04/2018