ΕΞΕΛΙΞΗ στο ΑΠΟΕΛ με Γιώργο Κωστή

Εξέλιξη στο ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Κωστή. Ο έμπειρος ελλαδίτης τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα Κ19 των γαλαζοκίτρινων, σε συνέχεια των κινήσεων των πρωταθλητών όσον αφορά τα τμήματα των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι το μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας, Γιώργος Κωστής θα αναλάβει το πόστο του προπονητή της ομάδας ΑΠΟΕΛ κάτω των 19 ετών.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά την πρόσληψη του Ευάγγελου Σάμιου, στη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, ενισχύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται για να λειτουργήσει η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ σε πιο επαγγελματικές βάσεις και να παράγει ουσιαστικά αποτελέσματα.

Με τη γνώση και την επαγγελματική κατάρτιση ενός προπονητή όπως ο Γιώργος Κωστής που είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA PRO, ευελπιστούμε ότι γίνεται μια πραγματική κίνηση επένδυσης προς την Ακαδημία ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα προς τον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Κωστής σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Ευάγγελο Σάμιο, θα έχουν ανοικτή γραμμή και με το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας για την ανάπτυξη και ενίσχυση κοινής αγωνιστικής και τακτικής φιλοσοφίας.

Ευχόμαστε στον Γιώργο, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.