Συγχαρητήρια για την πρωτιά

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών συγχαίρει τους αθλητές της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Μονακό.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας που ακόμα μια φορά ανέβασαν την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στην πρώτη θέση με την μεγάλη τους επιτυχία στου Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που έγιναν στο Μονακό (24-26 Απριλίου 2015).

Το ήθος και η αγωνιστικότητα τους ήταν αυτά που έδωσαν την πρώτη θέση σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ισλανδίας ( δεύτερη θέση).

Ο Πρωταθλητής μας Δημήτρης Μινασίδης συνεχίζοντας τις επιτυχίες του με 128 kg στο αρασέ και 150 kg στο επολέ ζετέ αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής των αγώνων καθώς επίσης και η αθλήτρια μας Αλεξάνδρα Κλατσιά με τα 70 kg στο αρασέ και 97 kg στο επολέ ζετέ αναδείχθηκε καλύτερη αθλήτρια των αγώνων.

Την Χρυσή τετράδα συμπλήρωσαν οι αθλητές μας Αλέξανδρος Αμανατίδης με 126 kg στο αρασέ και 160 kg στο επολέ ζετέ και ο έφηβος αθλητής μας Αλέξανδρος Καραμαλλής με 95 kg στο αρασέ και 125 kg στο επολέ ζετέ.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης μεταξύ των διαγωνιζομένων κρατών εξελίχθηκε σε ένα δραματικό αγώνα μεταξύ Κύπρου και Ισλανδίας.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών έχει αναλάβει την διοργάνωση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης για το 2016.

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας και ιδιαίτερα των Ομοσπονδιακό προπονητή μας κ. Βίκτωρα Μήτρου για την τεχνική και ψυχολογική βοήθεια που παρείχε στους αθλητές μας κατά την διάρκεια των αγώνων.

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της προς τον ΚΟΑ για την τεράστια βοήθεια που μας παρείχε ούτως ώστε να γίνει κατορθωτή η παρουσία μας στου αγώνες.