Κυπελλούχος η Α.Υ.Μ.Α

Α.Υ.Μ.Α2881 – COBRA – ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ 2868

Ένα συγκλονιστικό, ανατρεπτικό  παιγνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία στιγμή μια που κρίθηκε και ο τίτλος στο τελευταίο frame του 3ου παιγνιδιού. Ηταν ένας μεγάλος τελικός χωρίς φαβορί, δύο ομάδες ισοδύναμες όπου στο τέλος επεκράτησε ο ψυχραιμότερος.
Ξεκινώντας τον αγώνα ηCobra/Ακουστικά Κέντρα Κύπρου κατάφερε να προηγηθεί της ΑΥΜΑ και στα δύο πρώτα παιγνίδια με συνολική διαφορά 48 κορίνες. Το τρίτο παιγνίδι κύλησε μέσα σε ένταση, νευρικότητα αφού το πήγαιναν στήθος με στήθος η ΑΥΜΑ να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και η Cobraνα αυξήσει την διαφορά ή τουλάχιστον να την διατηρήσει.
Το εντυπωσιακό είναι ότι στο τελευταίο frameοι παίκτες της Α.Υ.Μ.Α έδωσαν και συγχαρητήρια στην Cobra/Ακουστικά Κέντρα Κύπρουγιατί νόμιζαν ότι δεν μπορούσε να καλυφθεί η διαφορά, δεν υπολόγισαν όμως σωστά το 4πλό strikeστο τελευταίο frameτου ΠανίκουΠαναγιώτου που τους χάρισε τελικά και τον τίτλο του Κυπελλούχου. Μεγάλη ανατροπή, αναπάντεχη,  σίγουρα ήταν μεγάλη και η απογοήτευση της Cobra, όμως αυτά είναι μέσα στο παιγνίδι.
Εντυπωσιακοί όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων με κορυφαίο του αγώνα τον PetroGostanian της Α.Υ.Μ.Α με 659 κορίνες ακολουθώντας οι ΠανίκοςΙακωβίδης και Γιάννος Παπαδόπουλος της Cobra με 639 και 629 αντίστοιχα, και ο VartanGostanian της ΑΥΜΑ με 607. Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία τους.