Η μάχη της Κρήτης

Αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ
στη «Μάχη της Κρήτης»
----------------------------

•    Οι αθλητές και παράγοντες της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, μεταβαίνουν στα Χανιά, μέσα στα πλαίσια της Αδελφοποίησης της με τον «ΒΑΡΔΑ» Χανίων


Πολυμελής αποστολή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, βρίσκεται από σήμερα στα Χανιά της Κρήτης, προκειμένου να συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Σκοπευτικούς Αγώνες και στους γιορτασμούς για την 74η επέτειο της ιστορικής «Μάχης της Κρήτης» ενάντια στη γερμανική επίθεση το 1941. Η αποστολή εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της Αδελφοποίησης των δυο σκοπευτικών σωματείων της Λευκωσίας και των Χανίων, που φέτος συμπληρώνουν 25 χρόνια.

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες σκητ και τραπ, για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης» θα γίνουν στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου και από πλευράς ΣΚΟΛΕΥ θα πάρουν μέρος οι Αγαθόπουλος Πασχάλη, Κώστας Τάττης και Άδωνης Μυλωνάς στο τραπ και οι Τάσος Χαπέσιης και Χάρης Αντωνιάδης στο σκητ, οι οποίοι θα συναγωνιστούν τους κορυφαίους Έλληνες σκοπευτές. Επικεφαλής της αποστολής της ΣΚΟΛΕΥ είναι ο γραμματέας του δ.σ. Ανδρέας Λαζανίτης, ενώ στους αγώνες έχουν προσκληθεί για να διαιτητεύσουν και οι διαιτητές της Οργάνωσης Ευτύχιος Λοΐζου, Σωτήρης Μεσαρίτης και Σταύρος Σταυρινού.

Πέρα από τους αγώνες, στους οποίους έχουν δηλώσει συμμετοχή και σκοπευτές από άλλα σωματεία – μέλη της ΣΚΟΚ, η κυπριακή αποστολή θα εκπροσωπήσει το σύλλογο της Λευκωσίας και σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων για να τιμήσει την ιστορική επέτειο.