Ζητά βοήθεια

Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ FORMULA 3 EXEI ΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ...

Τη βοήθεια του Υπ. Άμυνας ζητάει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται αυτό το διάστημα ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένει την απάντηση του Υπουργού Άμυνας, στο αίτημα για αναβολή στράτευσης το οποίο έχει υποβάλει. O 18χρονος Κύπριος πιλότος αγωνίζεται φέτος στην Formula Russia που αποτελεί σημαντικό σταθμό στο δρόμο προς την Formula 1. 
Μάλιστα αυτές τις μέρες είναι στην Ρωσία και συγκεκριμένο στο Σαφόνοβο, για δοκιμαστικά ενόψει του τρίτου αγώνα της σεζόν, που θα διεξαχθεί στο Smolensk Ring. Με την τέταρτη θέση στο προηγούμενο αγώνα που έγινε στη  Μόσχα, ο Βλαδίμηρος είναι στην έκτη θέση της κατάταξης, επί συνόλου δεκαέξι διαγωνιζόμενων. Πρόκειται για τη ρωσική εκδοχή της Formula 3 που μπορεί να τον οδηγήσει σε ένα διεθνές πρωτάθλημα.
Σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει αναβολή στράτευσης, τότε θα πρέπει να καταταγεί στις 10 Ιουλίου, βλέποντας να γκρεμίζονται τα όνειρα για μια διεθνή καριέρα και συμμετοχή στον μαγικό κόσμο της Formula 1. 
«Είναι βέβαιοότιεάνστο επίπεδο που βρίσκομαι σταματήσω να αγωνίζομαι προκειμένου να υπηρετήσωστηνΕθνικήΦρουρά, οικόποι μου θα πάνε χαμένοι, όπως επίσης και η ευκαιρία μουγια πετυχημένησταδιοδρομία, η οποία όχιμόνο θα έχει αντίκτυπο σεεμένα, αλλά θα έχωτηνευκαιρία να κουβαλήσω τοόνομα τηςμικρής μας πατρίδας σεόλα τα μήκη και πλάτητηςΓης»  αναφέρει ο Βλαδίμηρος, σε επιστολή προς τον Υπουργό Άμυνας κ. Χριστόφορο Φωκαΐδη.
Ο Βλαδίμηρος μετά από εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες στο χώρο των καρτ, μεταπήδησε πέρσι στην Formula, παίρνοντας προσκλήσεις για δοκιμαστικά αλλά και αγώνες στη Formula Renault και στη Formula Russia. Οι εμφανίσεις του είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί για δοκιμές από την ομάδα της West Tec στις πίστες του Σίλβερστοουν και της Βαλένθια. Για οικονομικούς λόγους δεν κατέστη δυνατή φέτος η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Formula 3.
Σημειώνεται ότι ο Τζιωρτζής αγωνίζεται με την κυπριακή σημαία, παρότι θα μπορούσε να είχε επιλέξει και αυτή της Ρωσίας, λόγω της καταγωγής της μητέρας του.