Γλυκόπικρο τριήμερο για τον Τζιωρτζή στο Νίζνι

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FORMULA 3 ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ INTERTAXAUDIT
Γλυκόπικρο τριήμερο για τον Τζιωρτζή στο Νίζνι
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή η συμμετοχή του στον τρίτο γύρο της χρονιάς στην Formula Masters (Russia), το εθνικό πρωτάθλημα Formula 3 της Ρωσίας. Ο αγώνας έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην στενή και τεχνική πίστα του Νίζνι Νόβγκοροντμ με τον 18χρονο πιλότονα επιστρέφει στην Κύπρο με μια τέταρτη και μια πέμπτη θέση στις αποσκευές, αλλά και μια εγκατάλειψη. 
Παρόλα αυτά η Κύπρος βρέθηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου, στην ομαδική κατάταξη. Ο Βλαδίμηρος έτρεξε στη Ρωσία με τη χορηγία της iNTERTAXAUDIT.
«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μου, την iNTERTAXAUDIT και προσωπικά τον κ. Άρη Θεοφάνους, που μου έδωσαν την ευκαιρία να τρέξω σε άλλον ένα αγώνα εκτός συνόρων» λέει ο Τζιωρτζής και προσθέτει: «ήταν ένα δύσκολο τριήμερο με αρκετά προβλήματα τόσο με το κιβώτιο ταχυτήτων όσο και με τον κινητήρα του μονοθεσίου». 
Στα ελεύθερα δοκιμαστικά ο Τζιωρτζής σταμάταγε τα χρονόμετρα κοντά στο ρεκόρ πίστας, για να τερματίσει τέταρτος στην πρώτη βαθμολογούμενη κούρσα. Στην επόμενη κούρσα εγκατέλειψε, καθώς στην προσπάθεια να περάσει στην τρίτη θέση ακούμπησε με το προπορευόμενο όχημα και  βρέθηκε εκτός πίστας. Οι μηχανικοί δεν κατάφεραν να φτιάξουν το αυτοκίνητο όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα η τρίτη και τελευταία κούρσα να τον βρει στην πέμπτη θέση.
«Οι εμπειρίες από δύο αγώνες στη Ρωσία ήταν πολύ σημαντικές. Στο καλεντάρι του πρωταθλήματος για φέτος υπάρχουν άλλοι πέντε γύροι. Θα προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε σε όσο το δυνατό πιο πολλούς, καθώς πρόκειται για ένα θεσμό που μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες» εξηγεί ο Τζιωρτζήςπριν υπογραμμίσει πως: «είναι  ένα πρωτάθλημα από το οποίο ξεπήδησαν πιλότοι που σήμερα κάνουν διεθνή καριέρα, όπως ο Σεργκέι Σιρότκιν και ο ΝτένιςΚορνέεφ».