Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την Υπερειδική διαδρομή Λευκωσίας

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την Υπερειδική διαδρομή Λευκωσίας 

Η όγδοη και τελευταία ειδική διαδρομή της πρώτης αγωνιστικής μέρας του φετινού  CNP Ασφαλιστική Ράλι Κύπρος 2015 θα είναι η Υπερειδική διαδρομή Λευκωσίας που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ο όλος σχεδιασμός του CNP Ασφαλιστική Ράλι Κύπρος 2015 δείχνει ότι θα είναι ίσως ο γρηγορότερος αγώνας στην ιστορία του.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον αγώνα είναι αρκετά μεγάλο τόσο από ξένους οδηγούς όσο και από Κύπριους.

Ο Διεθνής μας αγώνας είναι ο μοναδικός στον κόσμο που προσμετρά σε δυο περιφερειακά πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Αποτελεί τον 8ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) και τον 5ο γύρο του Μεσανατολικού Πρωταθλήματος Ράλι (MERC)

Η φετινή διαδρομή και η Υπερειδική διαδρομή Λευκωσίας (Super Special Stage) που θα έχει συνολικό μήκος 6.48 χλμ  που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 26 Σεπτεμβρίου στις 17:15 είναι το κύριο συστατικό που ενδιαφέρει άμεσα τόσο τους διαγωνιζομένους όσο και τις χιλιάδες των φίλων του αθλήματος που περιμένουν με αγωνία την μέρα εκκίνησης του αγώνα.

Στο μεταξύ γίνεται ξεκάθαρο από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα ότι η Υπερειδική διαδρομή Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί σε μια κλειστή και ελεγχόμενη περιοχή και ο κάθε ένας που θα θέλει να παρακολουθήσει το μοναδικό υπερθέαμα που θα προσφέρει η αφρόκρεμα τον ξένων πληρωμάτων που θα λάβουν μέρος στον αγώνα όσο και τα κυπριακά πληρώματα θα πρέπει να εξασφαλίσει εισιτήριο εισόδου προς τις καθορισμένες περιοχές. Ανάλογα με το σημείο πρόσβασης για θέαση θα είναι το χρώμα του εισιτηρίου καθώς και η τιμή του εισιτηρίου.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση για τα Πορτοκαλιά και Κίτρινα Advance εισιτήρια που θα είναι 12 (Δώδεκα ευρώ) και όπως έχουμε προαναφέρει θα είναι ανάλογα με το χρώμα που αντιστοιχεί και στο τόπο θέασης.

Αναλυτικά το Άσπρο χρώμα εισιτηρίου των €10.00 (Δέκα) PREMIUM θα είναι: Αρχή λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου με φυσικές κερκίδες στο Υπουργείο οικονομικών και τεχνητές κερκίδες (απέναντι από το παλαιό ΓΣΠ).   Μπλε χρώμα €10.00 (Δέκα) PREMIUM: Διασταύρωση Λεωφόρος Ομήρου με Λεωφόρος Διαγόρου (παλαιό οίκημα ΟΦΑ), Θεατές σε κερκίδες. Πράσινο χρώμα €12.00 (Δώδεκα) ADVANCE: Στο Roundabout Μάρκου Δράκου (Πύλη Πάφου), Θεατές σε Κερκίδες. Πορτοκαλί χρώμα €10.00 (Δέκα) PREMIUM: Στο κλειστό Χώρο μεταξύ Λεωφόρου Δημοσθένους Σεβέρη (απέναντι από την ΠΑΣΥΔΥ) και Λόρδου Βύρωνος (χώρος πρώην Κυβερνητικών Κτίριων). Πορτοκαλί χρώμα €12.00 (Δώδεκα) ADVANCE: Στο κλειστό χώρος μεταξύ Λεωφόρου Δημοσθένους Σεβέρη και Λόρδου Βύρωνος ( απέναντι από ΠΑΣΥΔΥ), Θεατές σε κερκίδες.  Κόκκινο χρώμα €12.00 (Δώδεκα) ADVANCE: Διασταύρωση Λεωφόρου Λόρδου Βύρωνος και Λόρδου Νεάρχου, Θεατές σε κερκίδες. Κίτρινο χρώμα €10.00 (Δέκα) PREMIUM: Κλειστός Χώρος θέασης μεταξύ Λεωφόρου Λόρδου Νεάρχου και Χύλωνος, χώρος Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας.   Κίτρινο χρώμα €12.00 (Δώδεκα) ADVANCE: Κλειστός Χώρος θέασης μεταξύ Λεωφόρου Λόρδου Νεάρχου και Χύλωνος, χώρος Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Θεατές σε κερκίδες. 

Οι οργανωτές της Υπερειδικής διαδρομής Λευκωσίας η Speed Tech Automotive Ltd και η CYPV Holding μαζί με το χορηγό επικοινωνίας την Newsautosport.com ανακοινώνουν την έναρξη των σημείων προπώλησης των εισιτηρίων και δηλώνουν ότι θα είναι δίπλα στο κάθε κυπριακό πλήρωμα που θα λάβει μέρος και ότι σύντομα θα ανακοινώσει και τον χώρο όπου θα γίνει δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδρομή.

Τα πρώτα σημεία πώλησης εισιτηρίων που έχει ξεκινήσει και η προπώληση είναι:

Γραφεία Speed Tech Automotive Ltd, Κυκλάδων 62 Ανθούπολη, 2301.
Τηλ. 96598151

Κεντρικά Γραφεία AST Apseros, Μήλου 34Α, 2303. Τηλ. 99663937 Περίπτερο «Fever» Μισιαούλη και Καβάζογλου, Κάτω Δεύτερα προς Λαπάτσα
Τηλ. 99271892

CN Motorchick, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 30Β Λεμεσό Τηλ. 25570473 Πετρούλλα Διαμιανού, Τηλ. 965480357 Costas Petrou and Sons Motor Ltd, Γωνία Τσερίου και Αναγνωστοπούλου, 1 Στρόβολος, 2047. Τηλ. 22326884 Θεόδωρος Ευαγγέλου, Σχεδιασμού 5Α Βιοτεχνική Περιοχή, Κάτω Λακατάμεια
Τηλ. 99520855

Newsautosport.com, Λευκωσία Τηλ. 99439419 Βάσος & Δημήτρης Περίπτερο Ltd, Κυκλάδων 37Α Ανθούπολη , 2301
Τηλ. 99150156