Αργυρά παλικάρια

ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΤ ΑΟΥΤ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

Κρίμα για την Εθνική μας μπιτς χάντμπολ να κρεμάσει το χρυσό στο στήθος. Οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτό αλλά έχασαν στην διαδικασία των shoot out. Όπως και να έχει όμως το πράγμα, επιστρέφουν πίσω το αργυρό μετάλλιο το οποίο και πάλι αποτελεί επιτυχία. 
Η Εθνική μας δεν μπήκε άσχημα στο παιχνίδι. Έχασε όμως σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει διαφορά. Όπως δύο πέναλτι πριν συμπληρωθεί ενάμιση λεπτό. Παράλληλα όμως βρήκε απέναντι της και ένα ανίκητο τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε και αρκετά σουτ των παικτών μας, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να μπουν μπροστά στο σκορ και να διατηρήσουν απόσταση ασφαλείας σε όλη την περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε με (9-12).
Και στη 2η περίοδο ο αντίπαλος πορτιέρο είχε εξαιρετική παρουσία αλλά αυτή τη φορά οι παίκτες μας βρήκαν άλλους τρόπους για να πετύχουν γκολ. Επικράτησαν με 14-13 και οδήγησαν το ματς στα shoot out. Γύρω στο 4΄ της 2ης περιόδου αποβλήθηκε ο Γιώργος Στυλιανού.

H σειρά των shoot out:
Χρίστος Αργυρού: γκολ
Τυνησία: γκολ 
Τζούλιο Αργυρού: γκολ από τέρμα
Τυνησία: γκολ
Χρίστος Χατζηεφραίμ: γκολ
Τυνησία: γκολ
Γιάννος Νικηφόρου: γκολ
Τυνησία: γκολ
Τζούλιο Αργυρού: γκολ
Τυνησία: γκολ
Η Εθνική μας αντέστρεψε το δικαιώμα και άρχισε εκτέλεση η Τυνησία.
Τυνησία: γκολ
Γιάννος Νικηφόρου: γκολ
Τυνησία: απέκρουση
Τζούλιο Αργυρού: απέκρουση
Τυνησία: γκολ
Χρίστος Αργυρού έξω:

Την Εθνική μας προς την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στελέχωσαν: Χρίστου Θεόδοτος, Χατζηεφραίμ Χρίστος, Μαρκίδης Ανδρέας, Στυλιανού Γιώργος, Τσίβικος Θεμιστοκλής, Σοφοκλέους Κυριάκος, Κυπριανού Ξένιος, Νικηφόρου Γιάννος, Αργυρού Χρίστος, Αργυρού Ιούλιος 

Αναχωρεί σήμερα
Η Εθνική μπιτς χάντμπολ αναχωρεί σήμερα από την Πεσκάρα. Σε αντίθεση με τις άλλες αποστολές, αυτή θα έχει μαζί της μετάλλιο. Πλέον απέμειναν στην Ιταλική πόλη μόνο οι αθλητές του μπιτς βόλεϊ. 
Ήττα στο μπιτς βόλει
Οι Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς και Μίνως Αγαθοκλέους προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την 3η ήττα στον όμιλο τους και έτσι η προσπάθεια για πρόκριση στους «16» είναι αρκετά δύσκολη.
Στο πρώτο σετ έχασαν με 21-19 αλλά επέστρεψαν στο 2ο και το πανηγύρισαν με 23-21. Στο τάι μπρέικ όμως δεν είχαν ηρεμία και έχασαν με 15-7.