“ΣΠΙΘΑ” Λατσιών

Έπεσε η αυλαία του Πρωταθλήματος «Λάκης Ψημολοφίτης» της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας

Μάριος Εφέ και “ΣΠΙΘΑ” Λατσιών  κέρδισαν τον τελευταίο αγώνα
------------------------------

•    Νικητής στους σκοπευτές ο Πέτρος Ιωάννου, στους έφηβους ο Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης και στους βετεράνους ο Άκης Φλωρίδης

Την τέταρτη του νίκη σε πέντε αγώνες, πέτυχε ο αθλητής του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών Μάριος Εφέ, στον τελευταίο αγώνα του Γ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής «Λάκης Ψημολοφίτης» που διοργανώνει η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας. Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ», ενώ στην κατηγορία των σκοπευτών πρώτος κατετάγη ο πρωταθλητής της ΣΚΟΛΕΥ Πέτρος Ιωάννου. Στην κατάταξη των βετεράνων ο Άκης Φλωρίδης του Κ.Σ. «Φραγγολίνα» πήρε την πρώτη θέση, όπως και ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης του ίδιο συλλόγου, στην κατηγορία των εφήβων. Τέλος στην κατηγορία των επανεγγραφών (Re-entry) πρώτευσε ο ΕβγένιΝαρούκοφ της ΣΚΟΛΕΥ, με 44/50.

Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος «Λάκης Ψημολοφίτης», έγινε στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και για άλλη μια φορά τον αθλοθέτησε η εταιρία “FxPro”. Λόγω της αργίας και της κρισιμότητας του αγώνα, η συμμετοχή των κυνηγών και σκοπευτών ήταν αθρόα και ο ανταγωνισμός πολύ έντονος, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών και των παραγόντων των συλλόγων μέχρι τον τελευταίο δίσκο. Τελικά, για την ανάδειξη του νικητή στην κατηγορία των κυνηγών χρειάστηκε να επιστρατευθεί ο κανονισμός της τελευταίας πούλας, αφού τρεις αθλητές, οι Μάριος Εφέ, Παντελής Πούλος και Άθως Βοσκαρίδης, βρέθηκαν ισόβαθμοι με 43/50, για να πάρει τη νίκη στα … χαρτιά, ο Μάριος Εφέ. Στην ομαδική κατάταξη, η ομάδα του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, πέτυχε 167/200, ενώ η ομάδα «Πολυκάττος» του Κ.Σ. Αγίας Μαρίνας κατετάγη δεύτερη με 158/200 και η ομάδα «Ταμασός» Πολιτικού τρίτη με 157/200. Με τη νικήτρια ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλητές Μάριος Εφέ, Μάριος Καραπατάκης, Άθως Βοσκαρίδης, Χρίστος Παρασκευαΐδης και Γιώργος Καλαφάτης.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στις ατομικές κατηγορίες ήταν τα ακόλουθα:

ΚΥΝΗΓΟΙ
1. Μάριος Εφέ            “ΣΠΙΘΑ” Λατσιών         43/50
2. Παντελής Πούλλος        “ΞΥΛΙΑΣ”Σιας            43/50
3. Άθως Βοσκαρίδης        “ΣΠΙΘΑ” Λατσιών         43/50
4. Κυριάκος Κυλίλης        “TAMΑΣΟΣ” Πολιτικού     42/50
5. Ηλίας Χαραλάμπους        “Πολυκάττος” Αγ. Μαρίνας    42/50
6. Χρίστος Παρασκευαΐδης    “ΣΠΙΘΑ” Λατσιών         41/50

ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ
1. Πέτρος Ιωάννου        ΣΚ.Ο.Λευκωσίας    48/50
2. ΠανίκοςΜοδέστου        ΣΚ.Ο.Λευκωσίας    47/50
3. ΠανίκοςΝαζίρης        ΣΚ.Ο.Λευκωσίας    46/50

ΕΦΗΒΟΙ
1. Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης    “Φραγγολίνα”        40/50
2. Παναγιώτης Νεοφύτου    “Πανσόλειος”        32/50
3. Γιάννης Νεοφύτου        “Πανσόλειος”        26/50

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ
1. Άκης Φλωρίδης        “Φραγγολίνα”        42/50
2. Μίκης Φυλακτού        Κ.Ε. Λευκωσίας    40/50
3. Ανδρέας Εφέ        Κ.Ε. Λυθροδόντα    37/50