Προσφορές για κυλικείο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΝΑΔ με την οποία ενημερώνει για προσφορές για κυλικείο.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Αγίου Δομετίου (ΕΝΑΔ) προκηρύσσει προσφορές για την εκμετάλλευση του κυλικείου της ΕΝΑΔ που βρίσκεται μέσα στο Οίκημα της, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου αρ. 67, στον Άγιο Δομέτιο.

Οι προσφορές πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑΔ όχι αργότερα από την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015.

Κάθε προσφορά θα είναι έγκυρη και θα εξεταστεί εφόσον ταχυδρομηθεί σε σφραγισμένο φάκελο και με τα διακριτικά:

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΝΑΔ
“Προσφορά για εκμετάλλευση κυλικείου”
Τ.Θ. 23931
1687 Λευκωσία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 99607777 για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους προσφοράς.

Η Ένωσις Νέων Αγίου Δομετίου δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τη ψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

9 Οκτωβρίου 2015 

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η ισχύς της εκμετάλλευσης του Κυλικείου είναι δύο (2) χρόνια.

Η ημερομηνία έναρξης της εκμετάλλευσης του Κυλικείου είναι 1η Νοεμβρίου 2015 έως 31 Οκτωβρίου 2017.

Το ενοίκιο για την χρήση του Κυλικείου είναι €400 μόνο μηνιαίως καταβαλλόμενο  την πρώτη εργάσιμη μέρα κάθε μήνα.  Επιπλέον ως «ασφάλεια» της ΕΝΑΔ για τήρηση της Συμφωνίας Δ.Σ. ΕΝΑΔ και επιτυχόντος προσφοροδότη αυτός θα καταβάλει ένα μηνιαίο ενοίκιο το οποίο εάν με τη λήξη της ισχύος της συμφωνίας Δ.Σ. ΕΝΑΔ και του ιδίου δεν υπάρχει οιονδήποτε θέμα προς ρύθμιση (δεν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά) θα του επιστραφεί.

Θα αναγράφεται στην προσφορά τι θα προσφέρει προς τους θαμώνες (θα αναφέρεται ακριβώς το είδος του φαγητού, το κόστος της μερίδας που θα παρέχει).  Επί πλέον θα αναφέρει Τιμοκατάλογο με όλα όσα θα προσφέρει καθώς και το ποσό που θα χρεώνει το καθετί.  Ο Τιμοκατάλογος θα συζητηθεί με τον επιτυχόντα προσφοροδότη και το Δ.Σ. της ΕΝΑΔ και να ισχύσει ότι ήθελε συμφωνηθεί.

Ο επιτυχών προσφοροδότης υποχρεούται όπως στα φαγητά που θα σερβίρει στο οίκημα πρέπει και χωρίς άλλη ειδοποίηση να εκδίδει σχετική απόδειξη είσπραξης.

Τόσο ο επιτυχώς προσφοροδότης όσο και τυχόν προσωπικό που χρησιμοποιεί  για την εκτέλεση των καθηκόντων / εργασιών πρέπει να τηρούν όλες τις πρόνοιες των Νόμων της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με την εργασία.  Δηλαδή να είναι εγγεγραμμένοι  στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κύπρου, να καταβάλλουν ανελλιπώς εισφορές, να είναι υγιείς και εάν χρησιμοποιούνται αλλοδαποί ή / και μη Κύπριοι, πρέπει, εκτός των πιο πάνω να έχουν άδεια παραμονής και εργασίας στην Κύπρο.

Καθαριότητα
α)    Ο επιτυχών προσφοροδότης υποχρεούται όπως διατηρεί τόσο το Οίκημα όσο και τα έπιπλα, βιτρίνες, γραφεία, καρέκλες, τραπέζια ακόμη παράθυρα, τζάμια, ανεμιστήρες και τις αυλές καθαρές.

β)      Σε ότι αφορά την τουαλέτα (W.C.) Ανδρών, Γυναικών και Παραπληγικών, πρέπει να σκουπίζονται και σφουγγαρίζονται εκτός από το υγρό σφουγγαρίσματος και με αντισηπτικό υγρό (ρολά τουαλέτας, σαπούνια, χαρτομάντιλα, καλάθους αχρήστων σε διάφορα σημεία του οικήματος, στο γραφείο και χώρο εστιατορίου). 

γ)    Σε ότι αφορά το χώρο εργασίας (κυλικείο) οπωσδήποτε θα πρέπει να το διατηρεί καθαρό όπως και τα σύνεργα που θα χρησιμοποιεί (ποτήρια, φλυτζάνια, μαχαιροπήρουνα, κουτάλια, πιάτα, πιατέλες, ψυγεία και οτιδήποτε άλλο).  Εάν χρησιμοποιεί  σχάρα, πρέπει να την έχει σε μέρος που δεν εγκυμονεί κινδύνους για πρόκληση φωτιάς, ενώ όταν θα τελειώσει με ότι προσφέρει με την σχάρα υποχρεούται όπως φροντίσει  να σβήσουν τα κάρβουνα, η δε ψησταριά θα πρέπει να  τοποθετείται σε μέρος ασφαλές.

8.α)    Ο επιτυχών προσφοροδότης δεν έχει το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε τροποποίηση, προσθήκη ή επισκευή χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του Δ.Σ. της ΕΝΑΔ, τα δε τραπέζια (φαγητού) θα τοποθετηθούν σε χώρο ή χώρους που θα υποδειχθούν από το Δ.Σ.

    
β)    Οποιαδήποτε τροποποίηση ή επισκευή στο οίκημα θα γίνεται με έξοδα του επιτυχόντα προσφοροδότη και θα παραμένει στην ιδιοκτησία του Δ.Σ. της ΕΝΑΔ.
    
9.    Αν ο επιτυχών προσφοροδότης παραλείψει να πληρώσει το ενοίκιο ή μέρος του με παράταση δεκαπέντε (15) ημερών ή/και παραβεί οποιονδήποτε όρο ή/και όρους του παρόντος, το Δ.Σ. της ΕΝΑΔ έχει το δικαίωμα να τερματίσει την παρούσα ενοικίαση και να αναλάβει κατοχή του παρόντος καταστατικού.

Σε τέτοια περίπτωση το Δ.Σ. της ΕΝΑΔ έχει το δικαίωμα να ενοικιάσει το υποστατικό σε τρίτο και να απαιτήσει οποιαδήποτε διαφορά ενοικίου για τον υπολειπόμενο χρόνο της ενοικίασης από τον προσφοροδότη ο οποίος παραβίασε τους όρους του Συμβολαίου.

10. ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

α)   Ο επιτυχών προσφοροδότης υποχρεούται όπως καταβάλει το συμφωνηθέντα ενοίκιο στον Ταμία της ΕΝΑΔ την πρώτη εργάσιμη  ημέρα εκάστου μηνός.

β)  Το οίκημα θα ανοίγει για τα μέλη και τους φιλοξενούμενους του από τις 09.00 ενώ θα μπορεί να προσφέρει ροφήματα και αργά το βράδυ όσο χρειάζεται.

γ)  Στις εκδηλώσεις που θα γίνονται στο οίκημα της ΕΝΑΔ εκτός εάν άλλως ήθελε συμφωνηθεί τόσο ο ίδιος όσο και το προσωπικό που θα χρησιμοποιεί θα βοηθούν στις δεξιώσεις που θα ακολουθούν την κάθε εκδήλωση.

δ)    Να πλένει, σιδερώνει και αναρτύει τις σημαίες που είναι στον ιστό και στην αυλή του οικήματος.

ε)    Να απομακρύνει από το οίκημα οποιονδήποτε φωνασκούντα ή παρεκτρεπόμενο ή οποιονδήποτε προκαλεί  θόρυβο, οχληρία και καπνίζοντα εντός του οικήματος.

στ) Θα πληρώνει την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, το πετρέλαιο θέρμανσης, η οποία θα λειτουργεί σε συγκεκριμένες ώρες που θα καθορίσει το Δ.Σ., νερού, δημοτικούς φόρους, προσωπικό τηλέφωνο ενώ θα ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο για τυχόν ζημιές οι οποίες σημειώνονται καθώς  και για το ποιος τις προκάλεσε.

ζ)    Να πληρώνει τη σύνδεση των αθλητικών προγραμμάτων (CYTAVISION – PRIMETEL κλπ.)

η)    Τα  μέλη του Σωματείου δύνανται να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους (εντός και εκτός του οικήματος) του κτιρίου για αναψυχή τους, μέσα στα πλαίσια της πρέπουσας συμπεριφοράς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης χώρου ή χώρων  ισογείου, πρώτου ορόφου και προαυλίου του οικήματος χωρίς ο ενοικιαστής να δικαιούται να φέρει οποιαδήποτε ένσταση.

ΤΑ ΜΕΡΗ

………………………………….

ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

………………………………………..
ΟΝΟΜΑ

…………………………………………

ΙΔΙΟΤΗΤΑ    
…………………………………….

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

…………………………………
ΟΝΟΜΑ

……………………………………

ΙΔΙΟΤΗΤΑ