Κεντρικό πρόσωπο του PFS Convention

Κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια προώθησης του συνεδρίου Professional Fitness Systems, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία μεταξύ 26 και 28 Φεβρουαρίου 2016, είναι ο Απόστολος Παρέλλης.

Ο Κύπριος δισκοβόλος φιγουράρει στο τηλεοπτικό σποτ, στις αφίσες και στις εξωτερικές διαφημίσεις του συνεδρίου, αφού επιλέχθηκε μέσω του χορηγού του EshopforSports.com που τον υποστηρίζει, τόσο σε αθλητικό εξοπλισμό όσο και σε τεχνογνωσία. Το PFS Convention είναι το πρώτο και το μόνο συνέδριο για το Fitness που διεξάγεται στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν workshops και εκπαιδεύσεις στα οποία θα αναλυθούν διάφορα θέματα του Fitness. Οι παρουσιαστές του συνεδρίου προέρχονται από διάφορες χώρες, όπως ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Κολομβία, Ελλάδα και Κύπρο. Το συνέδριο απευθύνεται στους επαγγελματίες του fitness, όπως προπονητές ομαδικών αθλημάτων, personal trainers, εκπαιδευτές pilates και yoga, functional trainers, crossfitters, προπονητές φυσικής κατάστασης και ιδιοκτήτες γυμναστηρίων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια το αργότερο μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου να επιλέξουν σε ποια θέματα επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Ο Απόστολος Παρέλλης επιλέχθηκε ως το πρόσωπο του προωθητικού υλικού του συνεδρίου, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του δισκοβόλου με την εκγύμναση. Ο ίδιος μίλησε για το γεγονός αυτό: «Όταν μου ζητήθηκε από το EshopforSports.com να αποτελέσω το πρόσωπο της καμπάνιας, αποδέχτηκα, αφού θεωρώ πολύ σημαντικό ως επαγγελματίας αθλητής να στηρίζονται και να προωθούνται διοργανώσεις που στόχο έχουν την προώθηση θεμάτων σχετικά με την εκγύμναση, την υγεία και τη σωστή ζωή. Επιπλέον, το θεωρώ καθήκον μου να στηρίξω την προσπάθεια του EshopforSports.com, αφού οι ίδιοι με βοηθάνε πολύ, τόσο με την τεχνογνωσία τους, όσο και με την προμήθεια αθλητικού υλικού».

* Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο www.pfs-convention.com.