"Με τον κόσμο για το κύπελλο"

Με τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου και στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος εξαργύρωσε ο ΑΠΟΕΛ την πολύ καλή πορεία που διανύει τη φετινή χρονιά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Την προσεχή Τετάρτη θα διεκδικήσει το Κύπελλο απέναντι στον Μαυρομάτη Αγίου Παύλου («Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», 19:30) και αισιοδοξεί να επιστρέψει στους τίτλους.

Ο Ανέστης Γεωργιάδης παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ και μίλησε για την πορεία του τμήματος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, για την πολύ καλή σχέση που έχουν όλα τα παιδιά μεταξύ τους και για την απόδοση του. Καταλήγοντας, κάλεσε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ασχολείται με το πινγκ πονγκ να στηρίξει την προσπάθεια των παιχτών στον τελικό του Κυπέλλου.

- Αρχικά ο Ανέστης μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

«Υλοποιήσαμε τον αρχικό και βασικό στόχο που ήταν η τριάδα. Δεν ήταν έκπληξη για μένα αφού ήταν μέσα στις δυνατότητες μας. Το γεγονός ότι διεκδικούμε κάποιο τρόπαιο είναι επιτυχία και θα το παλέψουμε».

Φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου αήττητοι και αν συνεχίσουμε έτσι σημαίνει και κατάκτηση του τροπαίου...

«Αυτό ευχόμαστε. Είναι σημαντική επιτυχία το ότι φτάσαμε στον τελικό αήττητοι. Στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Φαβορί είναι ο Μαυρομάτης, αφού έχει δυο από τους καλύτερους παίχτες. Ωστόσο και η δική μας ομάδα είναι στελεχωμένη από αρκετά καλούς και εξελίξιμους παίχτες και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας».

- Δυο ημέρες πριν τον τελικό θα αντιμετωπίσετε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, την ΕΘΑ για το πρωτάθλημα. Εκεί τα δεδομένα είναι πολύ πιο δύσκολα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η προσπάθεια στο πρωτάθλημα αφού χάνουμε 2-0 στις νίκες και από τους δυο αντιπάλους μας (ΕΘΑ και Μαυρομάτη), αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Κάθε παιχνίδι θα διεκδικούμε τις πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη. Ο αγώνας της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικός αφού με νίκη απέναντι στην ΕΘΑ η ομάδα θα αποκτήσει δυναμική και ψυχολογία εν όψει του τελικού».

- Που αποδίδεις αυτή την πολύ καλή πορεία της ομάδας;

«Καταρχάς υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες τόσο από τους τέσσερις παίχτες όσο και από τον προπονητή μας. Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και πάμε στις προπονήσεις με διάθεση για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Όλοι οι παίχτες είμαστε φίλοι και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Επίσης, ο προπονητής μας Μαρίνος Χριστοδούλου είναι πάρα πολύ καλός και έμπειρος και υπό την καθοδήγηση του είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα. Όλα αυτά δημιούργησαν μια πολύ καλή χημεία και την προοπτική του τμήματος».

- Για τη δική σου απόδοση τι έχεις να πεις;

«Διανύω μια πολύ καλή χρονιά και ευελπιστώ στους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν να πετύχω τις νίκες που χρειάζεται η ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της».

- Καταλήγοντας, ο Ανέστης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον τελικό απέναντι στον Μαυρομάτη.

«Την Τετάρτη η ομάδα μας θα διεκδικήσει το Κύπελλο και καλούμε τον κόσμο που του αρέσει τον πινγκ πονγκ να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για κατάκτηση του τροπαίου».