«Γιώργος Γκουγκούρης»

Πλησιάζει το πρώτο σερβίς στο «Γιώργος Γκουγκούρης» της Ελαιών. Το κατηγορίας 1 Παγκύπριο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες

Η ημέρα που θα δοθεί το πρώτο σερβίς στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Γιώργος Γκουγκούρης», που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών, πλησιάζει. Το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το κατηγορίας 1 πρωτάθλημα τένις, το οποίο και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του μήνα.

Η φετινή διοργάνωση είναι ξεχωριστή, αφού θα είναι η τελευταία που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Ελαιών πριν τα βελτιωτικά έργα κόστους 100 χιλιάδων ευρώ «μεταμορφώσουν» την εικόνα του Ομίλου. Θυμίζουμε πως με το τέλος του Παγκυπρίου «Γιώργος Γκουγκούρης» θα μπουν οι μπουλντόζες στο χώρο και με την έναρξη της νέας σεζόν, τον Σεπτέμβριο, το τενιστικό κλαμπ στην Έγκωμη θα φιγουράρει δύο νέα χωμάτινα γήπεδα, αναβαθμισμένα τα νυν κορτ και βελτιώσεις στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Γιώργος Γκουγκούρης» είναι αφιερωμένο για τρίτη χρονιά στον αδικοχαμένο τενίστα, που «έφυγε» τον Μάιο του 2014 μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Οι διοργανωτές άρχισαν ήδη να δέχονται συμμετοχές και αναμένεται πως θα πλησιαστεί ή και θα ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ των 373 δηλώσεων σε 26 κατηγορίες. Ως κατηγορίας 1 πρωτάθλημα, το «Γιώργος Γκουγκούρης» προσελκύει τους κορυφαίους τενίστες στην Κύπρο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από μικρά παιδιά μέχρι και βετεράνους άνω των 45 ετών.

Όπως κάθε χρόνο, τα Σαββατοκύριακα θα διεξάγονται πρωινά και απογευματινά ματς, ενώ τις καθημερινές η δράση θα ξεκινά στις 16:00.