"Συνειδητοποιούμε την ευθύνη να εκπροσωπείς την χώρα"

Εκ μέρους των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε ο Απόστολος Παρέλλης, στη διάσκεψη που έγινε για τον απολογισμό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Ο 8ος Ολυμπιονίκης στη Δισκοβολία και Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητών στην ΚΟΕ, Απόστολος Παρέλλης, αφού συνεχάρη όλους τους αθλητές ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σημείωσε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και πως ήταν δύσκολο να προκριθούν σε μια τέτοια διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί...

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη που μας πρόσφερε πριν αλλα και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Εμείς οι αθλητές έχουμε ως στόχο στον αγώνα να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Συνειδητοποιούμε την ευθύνη να εκπροσωπείς την χώρα ολόκληρη και πιστεύω ότι η συνολική παρουσία της ομάδας υπήρξε πολύ τιμητική. Όλοι δούλεψαν σκληρά και βγήκαν τα αποτελέσματα. Να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μας, χορηγούς και φορείς”, είπε ο Παρέλλης, εκφράζοντας την ελπίδα τα ΜΜΕ να είναι δίπλα τους για να τους προβάλλουν ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν και να πετύχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα τις επόμενες χρονιές: “Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να είναι στο πλάι μας για την επαγγελματική αποκατάσταση γιατί όλοι οι αθλητές θέλουν να δουν το μέλλον τους, να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να προσφέρουν σε αυτή τη χώρα”.